Kathy Hilton mbron vajzën e Parisit nga trollët e mamasë

Klea

Kathy Hilton mbron vajzën e Parisit nga trollët e mamasë

Ylli i Real Housewives of Beverly Hills Kathy Hilton është krenare për vajzën e saj Paris Hilton. Ajo nuk do të lejojë që mamaja-turpuesit ta bëjnë të ndihet keq ndërsa Paris mëson se si të lundrojë në botën e re të prindërimit.

Duket se instinkti i ariut të nënës nuk largohet vetëm sepse foshnjat tuaja janë rritur të gjitha. Kathy tha për US Weekly se i ka pëlqyer shumë duke parë Parisin me të vegjlit e saj të rinj. Paris ndan një djalë, Phoenix, dhe një vajzë, London, me burrin e saj, Carter Reum.

Kritika Publike

Në shumë mënyra, jeta publike e Parisit ka qenë gjithmonë një ftesë për trollët për të pushtuar privatësinë e saj. Tani turpërimi i nënës është bërë mjaft i zakonshëm për të pasi shumë njerëz në internet kanë mendime se si ajo po i rrit fëmijët e saj.

Një incident ishte kur Parisi dhe Keti po i binin pelenat Phoenix-it, dhe ai filloi të urinonte, gjë që u ngjit në fytyrën e Parisit, dhe ajo e pyeti mamin e saj: “Pse nuk më paralajmërove për këtë?” Është një pyetje e drejtë për një nënë djalë për herë të parë.

Megjithatë, incidenti nxiti disa kritika publike. Gjatë sezonit të dytë të Paris in Love, Paris tha se mësoi t’i ndërrojë pelenën djalit të saj Phoenix “për herë të parë” më shumë se një muaj pasi ai lindi nëpërmjet një gruaje zëvendësuese.

Ajo u kritikua në rrjetet sociale për të qenë një prind i pafavorshëm, por ajo e mori me qetësi dhe pretendoi se ishte thjesht një shaka dhe se padyshim që ajo ia kishte ndërruar pelenën natën që e solli në shtëpi.

“Kur bëhet fjalë për të qenë nënë, unë jam plotësisht e përfshirë dhe e dua çdo moment të saj”, tha Paris.

Lëshojeni mamanë e re pak

Kathy doli në mbrojtje të vajzës së saj dhe tha se të gjitha nënat e reja kanë nevojë për ndihmë dhe se ka një kurbë mësimi.

“Kur pata Parisin, nëna ime erdhi dhe më ndihmoi për tre javë,” tha Kathy. Dhe pas ulje-ngritjeve të saj si prind, ajo shtoi: “E kuptova plotësisht se nga vinte Parisi gjatë muajve të saj të parë të mëmësisë”.

Kathy shtoi se ajo madje ka marrë pjesën e saj të reagimit për përfshirjen e saj me nipërit e saj. Por ajo nuk po e lë atë të arrijë tek ajo. Dhe duke lënë mënjanë turpëruesit, Kathy tregoi se Paris po bën një punë të shkëlqyer si nënë.

Definitivisht asnjë gjykim. Mëmësia është një koncert i vështirë, me kohë të plotë dhe shumë nëna mësojnë ndërsa shkojnë.