Kathy Hilton

Klea

Kathy Hilton konfirmon se martesa e Kyle Richards dhe Mauricio Umansky ka përfunduar … Kathy përqafon motrën e saj lezbike

Kathy Hilton konfirmon se martesa e Kyle Richards dhe Mauricio Umansky ka përfunduar … Kathy përqafon motrën e saj lezbike

Kathy Hilton kohët e fundit foli për vështirësitë e vazhdueshme martesore mes Kyle Richardsdhe Mauricio Umansky martesë e shkatërruar. Ky zbulim vijon Kyle’s Paraqitja e tetorit në “Watch What Happens Live with Andy Cohen”, ku ajo konfirmoi ndarjen e saj nga Mauricio.

Mauricio Umanksy

Në episodin e 27 nëntorit të “Sot me Hodën dhe Xhenën”, Kathy Hiltone shoqëruar nga vajza e saj, Paris Hiltondiskutuan zhvillimet e fundit lidhur me Kyle dhe Mauricio Umansky ndarje. Për detaje të mëtejshme në Kathy’s njohuritë dhe statusi aktual i Kyle dhe e Mauricios situatë, vazhdoni të lexoni.

Kathy Hilton konfirmon se martesa e Kyle Richards dhe Mauricio Umansky ka përfunduar

Kyle Richards

Gjatë intervistës, Jenna Bush Hager edukuar Kyle dhe e Mauricios situatën duke pyetur për “kohën e ndërlikuar” që ka përjetuar ish-çifti.

“Kur e pashë për herë të parë, isha sikur, thjesht më theu zemrën,” Keti tha për lajmin e ndarjes përpara se të lavdëronte forcën e motrës së saj. “KyleBesoni apo jo, ajo është më e reja por është më e forta [and] ajo është më shefe… Ajo është shumë e fortë. Ajo është elastike.”

Kathy Hilton shprehu mbështetjen e saj për mbesat e saj, Farrah Brittany, Alexia, Sophia dhe Portia, “I dua mbesat e mia,” tha ajo. “Unë thjesht dua [Kyle] të jesh i lumtur.”

Kathy Hilton

Lidhur me mundësinë e Kyle dhe Mauricio duke u pajtuar, veçanërisht duke pasur parasysh mbledhjen e tyre të fundit në Ditën e Falënderimeve, Keti konfirmuan se shpresa e tyre është zero për pajtim, “Nuk ka mundësi që Kyle do të kishte shkuar kaq larg nëse ajo nuk mendonte vërtet për këtë.”

Kathy Hilton përqafon dashnoren lezbike të Kyle, Morgan Wade

Kyle Richards

Kyle ndau disa momente nga një dalje muzikore e fundit me familjen e saj në Instagram. Më 22 tetor, ajo postoi Instagram Stories duke kapur argëtimin që patën në një koncert të Morgan Wade. Në një nga postimet, Kyle tregoi vajzat e saj, Alexia dhe Sophia Umansky, së bashku me miqtë e tyre, duke shijuar koncertin nga vendet e tyre, të gjitha të buzëqeshura. Afër, Kyle dhe motra e saj Kathy Hilton janë parë duke pozuar së bashku për një foto. Kyle e shkroi këtë moment: “Kalova kohën më të mirë me motrën time [and daughters and friends] në [Morgan Wade] koncert.”

Kyle Richards

Në historitë e mëvonshme në Instagram, Kyle shfaqi më shumë nga ngjarja, me pamjet e saj, Keti, vajzat e saj dhe miqtë duke kënduar të gjithë së bashku në koncertin e muzikës country. Bashkë me këto pamje ajo ka shkruar: “Natën e së premtes [Morgan Wade] ne bëmë qejf.”

Kathy Hilton

Lajmi se ish-çifti, Kyle dhe Mauriciokaluan së bashku Ditën e Falënderimeve u konfirmua më 23 nëntor. Mauricio postoi një Story në Instagram, duke shfaqur veten dhe Kyle duke përgatitur një vakt pushimi në pronën e tyre në Encino, Kaliforni.

Kyle dhe Mauricio kalojnë së bashku Ditën e Falënderimeve

Kyle Richards

Kyle dhe Mauricio iu bashkuan disa anëtarë të familjes për Ditën e Falënderimeve, duke përfshirë Kyle’s mbesa Whitney Davis, e cila është vajza e Amvise të vërteta të Beverly Hills shap Kim Richardsdhe bashkëshorti i saj, Luke Graham White.

Kathy Hilton

Pak para festës së Falënderimeve, Mauricio u shfaq në podcast “Skinny Confidential Him & Her”. Gjatë podcast-it, ai shtjelloi arsyen pse ai dhe Kyle kanë qenë të qëllimshëm në përdorimin e termit “të ndarë” për të përshkruar statusin e tyre aktual të marrëdhënies.

“Ne jemi njerëz dhe kjo nuk ndryshon çdo ditë. Nëse jemi të ndarë, kjo do të thotë se po i japim njëri-tjetrit kohë për të lejuar që gjërat të ndodhin, “tha ai, duke shtuar më vonë, “Të gjithë duan të dinë se çfarë po ndodh me martesën time – si, edhe unë, ju e dini, ne” janë njerëz normalë. Ne jemi qenie njerëzore normale që kalojmë një luftë, ne po kalojmë probleme si të gjithë të tjerët.”

Kathy Hilton

Në BravoCon 2023, Kyle Richards sqaroi detajet rreth ndarjes së saj dhe Mauricios. Veçanërisht gjatë BravoCon Live, Kyle adresoi një gabim të mëparshëm që ajo bëri në tapetin BravoCon 2023. Ajo tregoi se duhej të korrigjonte dikë që përmendi ‘divorc’, duke këmbëngulur në vend që ata ishin ‘të ndarë’. “Dy herë, më është dashur të korrigjoj dikë kur më ka thënë ‘divorci’, i thashë ‘ndarë’. Kyle shpjegohet. “Dhe pastaj shkova dhe e thashë, dhe më pas shkoi kudo, kështu që kjo ishte e keqja ime. Ne jemi ende miqësorë.”

Kyle Richards

Për më tepër, në BravoCon 2023, Kyle dha një përditësim mbi marrëdhënien e saj me Keti.

Në panelin “Livin’ in Beverly Hills” në ditën e tretë të BravoCon, moderatorja Zuri Hall u interesua për Kyle’s marrëdhëniet aktuale me motrën e saj, Ketipas përçarjes së tyre gjatë sezonit 12 të “Real Housewives of Beverly Hills”. Kyle u përgjigj pozitivisht, duke thënë: “Jemi të shkëlqyer, faleminderit Zotit. Ti e di që jemi shumë mirë. Ne flasim çdo ditë.”

Në lidhje me motrën e saj Kim RichardsKyle vuri në dukje se si ajo dhe Keti kanë qenë “shumë, shumë mbështetëse” gjatë ndarjes së saj nga Mauricio. Kyle me humor vuri në dukje rrallësinë e të pasurit të gjithë me humor të mirë, duke thënë: “Është e rrallë t’i bësh të gjithë të mirë në të njëjtën kohë. Kështu që, thjesht po e shijoj këtë moment.”