Kathy Hilton ka 'Cift njerëz në mendje' për takimin me Kyle Richards

Klea

Kathy Hilton ka ‘Cift njerëz në mendje’ për takimin me Kyle Richards

Ne ende nuk jemi të sigurt nëse Kyle Richards dhe Mauricio Umansky nga The Real Housewives of Beverly Hills do ta kundërshtojnë ose nuk do ta hedhin poshtë martesën e tyre 27-vjeçare. Megjithatë, motra e Kyle, Kathy Hilton, në fakt nuk po grindet me të për asnjë minutë dhe duket se ka disa opsione në mëngë nëse Kyle/”Doogie” përfundimisht do ta gjente veten beqare. Kathy thotë se ka në mendje disa kërkues të mundshëm për të krijuar Kyle, megjithëse ajo ende shpreson që Kyle dhe Mauricio të përfundojnë duke u stërvitur.

Kathy ka rekomandime për takime për Kyle

Kathy, e cila aktualisht po shfaqet në reality show-n e vajzës së saj, Paris in Love, shprehu shpresën e saj për një ribashkim romantik mes Kyle dhe Mauricio, duke thënë se do të ishte bukur nëse do ta bënin të funksiononte. Por, nëse jo, ajo është mirë me çfarëdo, sepse Kyle ka qenë i martuar prej vitesh.

Kathy gjithashtu hodhi dy cent në lidhje me Kyle që do të dilte sërish në skenën e takimit. Kathy sugjeroi që Kyle të ftohej për pak para se të zhytej në pishinën e takimeve. Megjithatë, ajo është gati të bëhet mblesëri dhe ka në mendje disa interesa të mundshme dashurie për motrën e saj.

Keti i shpërndau detajet, duke thënë: “Në një botë të përsosur, nëse do të mund ta zgjidhnin, do të ishte bukur. Nëse jo, ajo ka qenë e martuar gjithë jetën.”

“Unë mendoj se ajo duhet të marrë kohën e saj. Nëse ata vendosin të kalojnë me ndarjen ose çfarëdo tjetër – dhe unë dua që ajo të takohet. Dhe për të marrë kohën e saj. Ajo është e bukur, ajo është e re. Dhe ajo është e suksesshme, ajo është e zgjuar, ajo është e fortë. Dhe dua të them se kam disa njerëz në mendje.”

Por, jo, ajo po i mban ata emra të fshehtë tani për tani. Unë jam i sigurt se ky partner hipotetik do të duhet të zotërojë disa cilësi kryesore. Dy të parët janë se ata janë të pasur si dreqin dhe se janë mjaft të vëmendshëm për të ditur numrin e tatuazheve në trupin e Kyle në çdo moment!

Ju mund ta kapni Kathy-n në Paris in Love on Peacock. Ndërkohë, The Real Housewives of Beverly Hills vazhdon të mërkurën në 8/7c në Bravo.