Kathy Hilton jep verdiktin e saj për të ardhmen e Kyle Richards dhe Mauricio Umansky

Klea

Kathy Hilton jep verdiktin e saj për të ardhmen e Kyle Richards dhe Mauricio Umansky

Kathy Hilton po trajton publikisht vështirësitë në martesë Kyle Richards aktualisht po kalon. Alumet e Real Housewives of Beverly Hills mund të kenë disa momente të tensionuara me motrën e saj të vogël, por ajo duket se e ka kthyer atë kur bëhet fjalë për mësimet e dashurisë.

Ndërsa Kathy dhe Kyle patën një lëvizje të ashpër kur Kathy u shfaq në RHOBH, të dy kanë ndrequr rrethojat e tyre të thyera mes problemeve të Kyle me Mauricio Umansky. Tani Kathy ofron mendimin e saj për të ardhmen e Mo dhe Ky.

Kyle është elastik

Kathy u shfaq në Show Today me vajzën Paris Hilton duke promovuar Paris in Love. Natyrisht, biseda u zhvendos drejt grindjes martesore të vajzës së saj shumë të publikuar. “Kur e pashë për herë të parë, thjesht më theu zemrën,” filloi ajo. Ndërsa Kathy dhe Rick Hilton nuk kanë marrëdhëniet më të mira me Mauricio-n për shkak të marrëdhënieve të mëparshme të biznesit, Kathy sigurisht që nuk dëshiron që martesa e Kyle të dështojë.

Kathy vuri në dukje: “Kyle, besoni apo jo, ajo është më e reja, por është më e forta”. Kjo është një gjë shumë e mirë për të thënë duke ditur historinë që kanë këta të dy. Por ndonjëherë të fortët janë më të ndjeshëm – ata thjesht e fshehin atë më mirë. Kathy shtoi se Kyle është “shumë i fortë, ajo është elastike”. Pavarësisht se çfarë do të ndodhë në të ardhmen e Kyle, Kath tha “Unë thjesht dua që ajo të jetë e lumtur”.

Për sa i përket Kyle dhe Mo duke i zgjidhur gjërat, Kathy tha: “Nuk ka asnjë mënyrë që Kyle të kishte shkuar kaq larg nëse ajo nuk e kishte menduar vërtet”.

Parisi gjithnjë vëzhgues shtoi një fjalë të thellë: “Ajo po duket më e nxehtë se kurrë”.

Mauricio dhe Kyle janë aktualisht lloj “të ndarë”, por ende jetojnë nën të njëjtën çati. Ata gjithashtu kaluan një festë të mrekullueshme të Falënderimeve së bashku me familjen dhe të gjithë fëmijët e tyre. Në Instagram, Mauricio shkroi: “Jam mirënjohës dhe mirënjohës për jetën, jam mirënjohës për gjithë dashurinë dhe energjinë. [Thanksgiving] është një nga festat e mia të preferuara sepse na kujton të gjithëve që të kemi mirënjohje.”

Në BravoCon, Kyle ndau se do të jetë Krishtlindje në Aspen me grupin, duke përfshirë Mauricio. “Po, ndoshta do të jemi të gjithë bashkë në Aspen. Dhe ne bëmë udhëtimin tonë veror së bashku, ishim mirë.”

Ndërsa është e mrekullueshme të dëgjosh se Kyle dhe Mauricio po shkojnë mirë ose të paktën e tolerojnë njëri-tjetrin, e gjithë kjo thjesht shton më shumë lëndë djegëse në spekulimet se problemet e martesës janë një mashtrim për një histori. Të dy Kyle dhe Mauricio i kanë mohuar këto akuza.

Real Housewives of Beverly Hills vazhdon të mërkurën në 8/7c në Bravo.