Kathy Griffin

Klea

Kathy Griffin i bie bilbil Pedo Brother dhe godet Ashton Kutcher dhe Mila Kunis për mbështetjen e Danny Masterson

Kathy Griffin i bie bilbil Pedo Brother dhe godet Ashton Kutcher dhe Mila Kunis për mbështetjen e Danny Masterson

Kathy Griffin mori në shënjestër Ashton Kutcher dhe Mila Kunis për të mbrojtur Danny Mastersonteksa kujtonte se po përpiqej t’i binte bilbil vëllait të saj, Kenpër aktet e tij të supozuara të pedofilisë.

Kathy Griffin

“Mendimi se ky djalë u dënua gjithashtu për drogimin e këtyre grave … kjo është diçka aq serioze sa nuk më intereson shumë që kur ata punonin në ‘That ’70 Show’ ai ishte si një djalë i mirë për të punuar me të. tha comedienne në një video të TikTok, duke iu referuar letrave që çifti shkroi duke garantuar Masterson karakter përpara dënimit të tij.

Danny Masterson

Griffin më pas shpjegoi se si u përpoq të kishte vëllanë e saj, Keni cili ka ndërruar jetë më pas, “kapur” për ngacmimin e dyshuar të fëmijëve.

Kathy Griffin

Alumi “Jeta ime në listën D” u përplas Kutcher dhe Kunis për mbrojtjen e “vëllait” të tyre në bazë të miqësisë së tyre të ngushtë me Masterson.

Ajo vazhdoi: “Tani ky ishte vëllai im, kështu që nuk dua të dëgjoj për këtë Ashton dhe Mila dhe Giovanni Ribisi dhe njerëz që ndihen sikur duhej të qëndronin përkrah Danny Masterson sepse ai ishte vëllai i tyre. Ai ishte shoku i tyre.”

Griffin, 62 vjeç, vuri në dukje —“ Ky ishte vëllai im dhe dy nga të dashurat e tij më rrëfyen mua. Ai gjithashtu i dhunoi fizikisht shumë dhunshëm.”

Ashton Kutcher dhe Mila Kunis

Stand-up-i komik shpjegoi se ajo thirri policët për vëllain e saj në dy raste, gjë që shkaktoi një “çarje gjigante” brenda familjes së saj. Ajo shtoi se përfundimisht u “shmangë” për përpjekjen për të dorëzuar vëllanë e saj.

“Çështja është se gjaku nuk ishte më i trashë se uji në rastin tim, dhe nëse e dini se dikush po kryen SA [sexual assault], duhet të bësh diçka nëse mundesh,” tha ajo. “Zoti im, të paktën provo.”

Kunis dhe Kutcher u goditën me reagimin e publikut dhe u thirrën nga njëri prej Masterson akuzuesit për lëvdimin e 47-vjeçarit të dënuar përdhunues, në një përpjekje për të nxitur gjyqtarin për të ulur dënimin e tij me burg. Çifti që atëherë ka publikuar një video duke shprehur “mbështetjen” e tyre për viktimat.

Danny Masterson

Kutcher45 vjeç, tha se letrat ishin “të destinuara që gjyqtari t’i lexonte” dhe nuk ishin shkruar për të “minuar dëshminë e viktimave ose për t’i ritraumatizuar në çfarëdo mënyre”.

Aktori shtoi: “Dhe na vjen keq nëse ka qenë kështu”, përpara se gruaja e tij të shprehte simpatitë e saj për të gjitha viktimat e përdhunimit.

“Zemra jonë është për çdo person të vetëm që ka qenë ndonjëherë viktimë e sulmit seksual, abuzimit seksual ose përdhunimit,” tha ajo.

Ashton Kutcher dhe Mila Kunis

Javen e shkuar, Masterson u dënua me 30 vjet burg për dy akuza për përdhunim të kryera në vitin 2003. Gruaja e tij, Bijou Phillips, thuhet se po “rrethonte kanalin” në prag të dënimit, sipas një raporti nga Daily Mail.

Ashton Kutcher dhe Mila Kunis

“Ata kishin jetën e tyre dhe ajo është çrrënjosur dhe ndryshuar plotësisht,” tha një burim i brendshëm për gazetën. “Dhe ndryshimi është aq i frikshëm dhe i mjerueshëm sa mund të imagjinohet.”