Kathryn Dennis po shkrihet në pamjet e kameras gjatë arrestimit

Klea

Kathryn Dennis po shkrihet në pamjet e kameras gjatë arrestimit

Pikërisht kur e menduat këtë Kathryn DenisArrestimi i BDI-së nuk mund të bëhej më poshtërues, ja ku vijnë policët me pamjet e kamerave. Nëse e keni ndjekur, ish-Southern Charm u kap për shkak të drejtimit të automjetit nën ndikim. Ajo u përplas me një makinë dhe kur policët kontrolluan automjetin e saj, gjetën një tufë mini shishe Fireball në një qese letre kafe.

TMZ mori në dorë pamjet e kamerës nga arrestimi, dhe tregon Kathryn duke pasur një shkrirje të plotë dhe totale. Gjatë gjithë kohës, ajo kishte qenin e saj me vete, gjë që e bëri gjithçka edhe më dramatike. Ne i kemi parë Bravolebët tanë të preferuar në disa situata të pasigurta gjatë viteve, por kjo padyshim po hyn në librat e historisë.

Asnjë sharm, vetëm lot inat

Në klip, ju shihni Kathryn të prangosur në pjesën e pasme të makinës së policëve duke zhurmuar dhe tërbuar se si ajo nuk duhet të ishte në sediljen e tyre të pasme. Megjithatë, policia tha se ata ndjenin erën e pijeve alkoolike në të, dhe gjithashtu gjetën shishe bosh në makinën e saj. Nuk ishte aq e vështirë për ta që të bashkonin dy dhe dy. Megjithatë, Kathryn ndihej sikur nuk i përkiste atje.

“Do të më shkatërroni jetën dhe fëmijët e mi”. Faleminderit për asgjë, sepse nuk bëre as një test të maturisë në terren për të ditur nëse je i ligjshëm apo jo,” argumentoi Kathryn.

Sipas videos së kamerës, oficeri kreu një test të maturisë në terren. Ajo dështoi, kështu si përfundoi në pjesën e pasme të makinës së policëve. Pavarësisht kësaj, Kathryn u tërbua me oficerët. Në një moment, ajo tha se ata po e trajtonin atë si “një kafshë”.

Më pas, e kuptoi se ajo kishte qenin e saj me vete gjatë këtij lundrimi të supozuar me pije alkoolike. Ajo filloi të qante në mënyrë histerike, duke menduar se policët do ta dërgonin qenushin e saj në burg. Përmes lotëve, ajo tha se nuk i interesonte jeta e saj, ajo kujdesej vetëm për fëmijët dhe qenin e saj.

Kushdo që ka qenë rreth një personi të dehur e di se menjëherë pas dënesjes histerike vjen një zemërim si Hulk. Në veçanti, Fireball duket se ka atë efekt te njerëzit. Sigurisht, pamjet e kamerës treguan se Kathryn, si orar, po bëhej gjithnjë e më armiqësore me oficerët. Kur një oficer iu afrua “shumë afër” asaj, ajo shpërtheu.

“Ti je e neveritshme,” i tha ajo oficerit në një moment, përpara se të kërcënonte se do ta “padiste sh-t” nga departamenti i policisë.

“Unë nuk jam budallaqe,” pohoi Kathryn. “Ish-i im është një kriminel. Unë e di se si funksionon kjo.”

Në pamjet e kameras, Kathryn parashikoi saktë se oficerët do ta çonin në burg dhe do ta lironin mëngjesin tjetër. Ajo gjithashtu pretendoi se do të ndiqte një padi për akuzën e drejtimit të mjetit nën ndikim. Është e paqartë se ku qëndron ajo në atë proces, por ajo ka një paraqitje në gjykatë të planifikuar për 4 qershor për t'iu drejtuar BDI-së.