Kathryn Dennis

Klea

Kathryn Dennis përqesh policët që e hetojnë atë për goditje dhe vrapim

Kathryn Dennis përqesh policët që e hetojnë atë për goditje dhe vrapim

Kathryn Denis buzëqeshi e lumtur para kamerës ndërsa policia zhvilloi një intervistë pasi ajo u përfshi në një incident të tmerrshëm përplasjeje me vrap përpara një shkolle fillore.

I mëparshmi Sharmi jugor Ford Bronco i yllit të vitit 2022 kaloi me zinxhir pranë shkollës fillore Whitesville në Moncks Corner, Karolina e Jugut, duke injoruar shenjën e ndalimit të policit të trafikut përpara se të godiste rojën e kalimit të shkollës. Zëvendës sherifit 40-vjeçar iu thye dora gjatë ngjarjes së tetorit me vrap, që ndodhi rreth orës 7:30 të mëngjesit.

Kathyrn Dennis

Oficerët e policisë kanë bërë disa foto të Denis’ SUV si dhe shenjat e gomave në papastërti, sipas një raporti nga Radar Online. Pasqyrës së jashtme anësore të shoferit i mungonte një mbulesë, siç tregohet në foto. Në shënimet e policisë thuhej se ata e ndoqën ish-yllin e realitetit për të fotografuar targat e saj.

Kathryn Denis

Pamjet e Dashcam kapën kaosin më pas Denis’ automjeti ka goditur deputeten para se ajo të largohej nga vendi i ngjarjes.

Deputeti shkroi në raportin e mëpasshëm të policisë – “Ndërsa fillova t’i kërkoja trafikut që dilte nga shkolla të merrte djathtas dhe trafikut që vinte nga autostrada 52 të merrte majtas, vura re se automjeti që udhëtonte nga South Live Oak Drive nuk po ngadalësohej. poshtë.”

Ajo vazhdoi – “Unë fryva në bilbilin tim dhe u largova në të majtë për të dalë nga rruga e automjetit. Teksa dola majtas, automjeti kaloi pranë meje, duke më goditur në anën e djathtë. Shenja e ndalimit u thye në dorën time dhe u ul në rrugë.”

Deputeti shtoi: “Shoferi nuk e ka ngadalësuar ose ka ndryshuar modelin e drejtimit para ose pas goditjes me mua.”

Kathryn Denis

Deputeti ishte në gjendje të përshkruante automjetin, duke përfshirë një numër të pjesshëm të etiketës, si dhe një përshkrim fizik të Denis. Ajo e përshkroi shoferin si një “femër të bardhë me flokë bjonde të pista”, sipas raportit të policisë.

Kathryn Denis

Viktima, më vonë u identifikua si Michelle Warde përshkroi goditjen dhe vrapimin në një intervistë telefonike pasuese me Radar Online.

“Ju keni një automjet që ju vjen, kufiri i shpejtësisë atje është 35 (mph), por ju mund të thoni se ky person nuk po bën 35 dhe po goditet – kjo dhemb,” shpjegoi ajo.

Kathryn Denis

Zëvendës Zyra e Sherifit të Qarkut Berkeley vazhdoi – “Automjeti më goditi në anën e djathtë. Për fat, u ktheva për të vënë re se ajo nuk po ndalonte, sepse përndryshe, do të isha goditur në shpinë – i verbër. Por u ktheva dhe pashë që automjeti nuk po ndalonte dhe u përpoqa të largohesha nga rruga, por nuk isha më i shpejtë se makina, për fat të keq.”

Kathryn Denis

Reparti shpjegoi se ajo ktheu kyçin e këmbës kur u përpoq t’i shmangej fuoristradës, e cila rrëshqiti anën e djathtë të trupit të saj. Ajo shtoi se dora e djathtë i ishte thyer pasi e nxori instinktivisht për të mbrojtur veten.

Kathryn Denis

Patrulla e autostradës së Karolinës së Jugut aktualisht po kryen një hetim dhe ende nuk është ngarkuar Denis.
Gjithçka Rreth Çajit mori informacion se ish Sharmi jugor ylli po tallet me hetimin, e bindur për pathyeshmërinë e saj.