Kathryn Dennis mohon rolin në "Hit-And-Run" të fundit

Klea

Kathryn Dennis mohon rolin në “Hit-And-Run” të fundit

Derisa Kathryn Dennis kishte shumë telashe në Southern Charm, ajo nuk ka nevojë që shfaqja të ketë dramë. Disa fansa menduan se të qenit jashtë vëmendjes mund të ndihmonte për të qetësuar ujërat e saj të trazuar, por polemikat duket se gjithmonë gjejnë një mënyrë për t’u kthyer në derën e saj të përparme.

Së fundmi Kath është akuzuar për një goditje me vrap para një shkolle fillore. Në tetor 2023, një zëvendës sherif pothuajse u kosi duke mbajtur një shenjë gjigante STOP. Një makinë e gjurmuar nga Kathryn ishte e ngjashme me atë të përfshirë në incident, por asnjë akuzë nuk u ngrit. Tani nëna e dy fëmijëve flet dhe po mohon pjesëmarrjen e saj në dramën e mëngjesit herët. Radari ka lugën.

Dëmtimi i Ford Bronco ishte i vjetër – gjoja

Me sa duket, Kathryn këshilloi autoritetet që të hetonin aksidentin që ajo ishte në shtëpi në mëngjesin që Michelle Ward u përplas me një kamion shumë të madh. Por të njëjtët hetues vëzhguan dëme “të freskëta” në Ford Bronco të saj të vitit 2022. Për më tepër, kishte foto të targës së automjetit të bëra nga dëshmitarët në vendngjarje, por ndonjëherë detaje të rëndësishme zhduken në jug…

Deputetja u plagos si në dorë ashtu edhe në këmbë dhe një kalimtar “e ndoqi Bronco dhe mori etiketën e plotë”. Pra, do të mendonit se kjo do të ishte shumë e thjeshtë për t’u zgjidhur, apo jo? E gabuar.

Asgjë nuk i ka ndodhur Kathryn-it dhe Michelle është ulur rreth e rrotull duke pyetur veten se si njerëzit pothuajse mund të përplasen pa pasoja për shoferin. Mohimi i Kathryn-it u zbulua vetëm kur hetuesit dhe djemtë e mëdhenj në Patrullën e Autostradës së Karolinës së Jugut duhej të merreshin me shtypin pasi lajmi u përhap në media.

Sipas një emaili nga Lt. Chadwich A. Pearson, “Ajo [Kathryn] i tregoi atij (ushtarit) automjetin e saj që përputhej me përshkrimin e dhënë. Numri i etiketës përputhej dhe automjeti përputhej me atë që shihej në videon e shkollës.

“Znj. Denisi pretendoi se as ajo dhe as automjeti i saj nuk ishin larguar nga prona gjatë gjithë ditës,” vazhdoi mesazhi. “Duket se kishte dëmtime të reja në pasqyrën anësore të pasagjerit. Në përputhje me goditjen e shenjës së ndalimit që ishte në dorën e deputetit. Zonja Dennis deklaroi se automjeti i saj kishte dëmtuar, por të gjitha dëmtimet në të ishin nga ngjarje të vjetra.”

Provat duken mjaft të qarta

Videot e vëzhgimit nga bizneset në atë zonë ku dalluan Bronco-n që kalonte aty “nuk ishin aq afër sa për të dalluar shoferin”. Oh në rregull, etiketat përputhen dhe gërvishtjet janë në makinë, por cfaredo.

“Në këtë kohë ka prova të mjaftueshme për të thënë se është automjeti i përfshirë, por nuk ka prova të mjaftueshme për të vendosur një shofer pas timonit në këtë moment,” përfundoi emaili.

E drejta. Kështu që unë do të kthehem pasi të marr kokën time të syrit që më janë rrokullisur nga koka. Në ndërkohë, kapni ribashkimin e Sezonit 9 të Charm Southern, Pjesa 2, të enjten, 18 janar, në orën 8/7c në Bravo.