Kathryn Dennis Intervista e goditur dhe vrapuar me policinë nuk ekziston, pretendon Policia e Shtetit

Klea

Kathryn Dennis Intervista e goditur dhe vrapuar me policinë nuk ekziston, pretendon Policia e Shtetit

Hej kujto kur Kathryn Dennis dyshohet se vrapoi një grua para një shkolle fillore? Në një rastësi tronditëse, nuk e bën as Autostrada e Karolinës së Jugut!

Ish-ylli i Southern Charm ka qenë i zënë që kur u pushua nga seriali, por nuk ka marrë mësime për vozitje. Në tetor, një automjet i regjistruar për Kathryn dhe një shofer që i përshtatej përshkrimit të saj goditën një oficer burimesh shkolle. Forcat e rendit konfirmuan se makina i përkiste Kathryn-it dhe tani ata nuk po konfirmojnë asgjë. Radari ka detajet.

Kathryn Dennis – nuk e njohim…

Me sa duket, nuk ka të dhëna apo dokumente ekzistuese në lidhje me Kathryn-in dhe goditjen e supozuar të Zëvendës Sherifit, Michelle Ward, viktimës. Sipas Patrullës së Autostradës së Karolinës së Jugut, nuk ka dokumente të vogla që detajojnë Kathryn ose incidentin.

Arsyeja e vetme që kjo u zbulua është sepse Radar paraqiti një Akt për Lirinë e Informacionit dhe kërkonte raportet që shënonin atë që ndodhi kur Michelle u shty nga një Ford Bronco. E dimë diçka ekziston sepse forcat e rendit vizituan shtëpinë e Kathryn-it pasi Michelle kontaktoi autoritetet. Janë marrë edhe fotografi të makinës së dëmtuar të Kathryn-it, por ato duhet të jenë zhdukur edhe gjatë natës.

Kapiteni Sonny Collins, nga Departamenti i Sigurisë Publike të Karolinës së Jugut (DPS) konfirmoi se Radar kishte gjithçka dhe gjithçka në lidhje me pretendimin tashmë. Menaxherja e FOIA-s për DPS-në gjithashtu këshilloi që ajo “nuk gjeti të dhëna sipas” Kathryn-it duke u përballur me një qenie njerëzore të plotë.

Lëvizni, asgjë për të parë këtu!

Mendoj se tani të gjithë duhet të supozojmë se jemi goditur me një hipnozë masive dhe Michelle e imagjinoi të gjithë. Ajo gjithashtu duhet t’i ketë imagjinuar plagët e saj, pasi dora dhe këmba e saj u lënduan në incident. Targën e pjesshme që kujtonte Michelle ishte gjetur me të vërtetë në Ford Bronco të Kathryn-it.

Fillimisht nëna e dy fëmijëve ishte një “e dyshuar” në shkeljen e lëvizjes në orën 7:30 të mëngjesit, por raporti i policisë e liston shoferin si “i panjohur”. Sa për Michelle, ajo nuk ka asnjë ide pse njerëzit nuk po e ndihmojnë atë.

Ajo tha, “Nuk e di nëse është për shkak se ajo është një personazh i famshëm apo aktore vendase. Ose është për shkak të familjes me të cilën ajo është e lidhur ose nëse thjesht nuk duan. Nuk e di nëse ata thjesht mendojnë se nuk kanë mjaft – nuk e di. Do të doja të dija pse vetëm për arsyen time të shëndoshë për të ditur pse ata nuk kanë bërë asgjë.”

Epo, ky është një turp i mallkuar. Shpresoj që Michelle të marrë pak drejtësi, por nuk po duket mirë.

Sezoni 9 i Southern Charm transmetohet të enjten në 9/8c në Bravo.