Kathryn Dennis

Klea

Kathryn Dennis arrestohet për drejtimin e dehur në përplasje me 3 makina

Kathryn Dennis arrestohet për drejtimin e dehur në përplasje me 3 makina

Kathryn Dennis ish ylli i Sharmi jugorka rënë në telashe të mëdha ligjore pas arrestimit të saj për drejtimin e mjetit nën ndikim të hënën mbrëma në Karolinën e Jugut.

Kathryn Denis

Kathryn Dennis arrestohet për BDI

Sipas TMZ, incidenti ndodhi në Goose Creek, SC, ku policia iu përgjigj një përplasjeje me tre makina që përfshinte Kathryn. Dokumentet zyrtare detajojnë skenën, me një oficer që përgjigjet duke vënë në dukje këtë Kathryn u shfaq e dëmtuar, duke shfaqur “sy me shkëlqim dhe një erë alkooli që vinte nga personi i saj”.

Kathryn Dennis

Kathryn32-vjeçarja përballet me shkeljen e saj të parë për shkak të pirjes së alkoolit dhe drejtimit të mjetit, megjithëse kjo nuk është çështja e saj e parë ligjore. Në nëntor 2023, Dennis u implikua në një incident me vrap në një shkollë fillore, por ajo nuk u arrestua për incidentin.

Duke i shtuar problemet e saj, gjatë arrestimit të saj të hënën mbrëma, Kathryn akuzohej edhe për drejtim mjeti me kontejner të hapur. Kjo shton ashpërsinë e sfidave të saj aktuale ligjore.

Kathryn Denis

Kathryn Dennis Goditi dhe Vrapo

Siç u raportua në tetor 2023, Ish Sharmi jugor Ford Bronco i yllit të vitit 2022 kaloi me zinxhir pranë shkollës fillore Whitesville në Moncks Corner, Karolina e Jugut, duke injoruar shenjën e ndalimit të policit të trafikut përpara se të godiste rojën e kalimit të shkollës. Zëvendëssherifit 40-vjeçar i është thyer dora gjatë përplasjes me vrap, që ndodhi rreth orës 07:30.

Kathryn Denis

Sipas një raporti të Radar Online, oficerët e policisë dokumentuan me përpikëri skenën e Kathryn incidenti i fundit duke bërë fotografi të shumta të SUV-it të saj dhe zonës përreth, duke përfshirë shenjat e gomave në papastërti. Fotot zbuluan se pasqyra e jashtme anësore e pasme e shoferit të Kathryn's automjetit i mungonte mbulesa. Për më tepër, shënimet e policisë tregonin se oficerët ndoqën ish-yllin e realitetit për të fotografuar targat e saj, duke sugjeruar një hetim të plotë për rrethanat e incidentit.

Kathryn Denis

Viktima, më vonë u identifikua si Michelle Warde përshkroi goditjen dhe vrapimin në një intervistë telefonike pasuese me gazetën.

“Ju keni një automjet që ju vjen, kufiri i shpejtësisë atje është 35 (mph), por ju mund të thoni se ky person nuk po bën 35 dhe po goditet – kjo dhemb,” shpjegoi ajo.

Kathryn Dennis Abuzimi me drogën

Dokumentet e gjykatës e zbuluan këtë Kathryn abuzon me drogën, alkoolin dhe vuan nga një sërë çrregullimesh të shëndetit mendor. Ajo është “e varur nga ilaçet me recetë, marihuanë, alkool, pazar dhe seks”.

Kathryn Denis

Kathryn është përballur me çështje të abuzimit me substancat për shumë vite, të cilat kanë ndikuar ndjeshëm në jetën e saj personale, veçanërisht në lidhje me kujdestarinë e fëmijëve të saj. ne vitin 2016, Kathryn humbi kujdestarinë e fëmijëve të saj me ish-in, Thomas Ravenelpasi ajo rezultoi pozitive për marihuanë dhe më pas hyri në rehabilitim.

Kathryn Denis

Kathryn's përdorimi i drogës, prindërimi i pakujdesshëm dhe një sërë veprimesh të pamatura që i rrezikuan fëmijët e saj të mitur ishin arsyet kryesore që ish. Sharmi jugor ylli humbi kujdestarinë.

Kathryn Dennis

Kthehu në vitin 2020, ndërsa çifti atëherë ishte djali 4-vjeçar, Shën, ishte nën kujdesin e nënës për një vizitë – një fqinj ishte dëshmitar i fëmijës që endej në trafik. Herën e parë, fqinji e shoqëroi fëmijën në shtëpinë e nënës së tij, por pasi ndodhi për herë të dytë (në të njëjtën ditë), kalimtari thirri policinë.

Thomas Ravenel fiton kujdestarinë e plotë

Siç është raportuar ekskluzivisht, Thomas Ravenel iu dha kujdestaria e vetme e dy fëmijëve të tij Kathryn përfundimi i një beteje të zgjatur për kujdestari. Vendimi u finalizua më 17 janar 2023, nga gjyqtari Daniel E. Martin, Jr. në një diskutim me AllAboutTheTea.com, Thomas Ravenel shprehu lehtësimin dhe mirënjohjen e tij pas vendimit.

“Më është dhënë kujdestaria e vetme,” tha Ravenel për AllAboutTheTea.com. “Unë i marr të gjitha vendimet për prindërimin. Kathryn (Dennis) ka të drejtën për vizitë të mbikëqyrur nga një mbikëqyrës i miratuar (i miratuar nga gjykata) midis orëve 9:00 të mëngjesit – 19:00, çdo fundjavë tjetër.

Kathryn Dennis

Thomas shtjelloi më tej specifikat e marrëveshjes së kujdestarisë, duke përfshirë atë Kathryn nuk lejohen vizitat gjatë natës dhe ai do të lehtësojë transportin e fëmijëve në një pikë në gjysmë të rrugës për vizita. Ai banon në Aiken ndërsa Kathryn jeton mbi dy orë larg në Charleston. Duke reflektuar mbi rezultatin,

Thomas ndau, “Jam tepër mirënjohës për rezultatin e kësaj beteje për kujdestarinë dhe që më është dhënë kujdestaria e vetme e fëmijëve të mi. Familja është gjëja më e rëndësishme në jetën time dhe unë do të bëj gjithçka në fuqinë time për të siguruar që fëmijët e mi të kenë një të ardhme të lumtur dhe të qëndrueshme. Ky ka qenë një rrugëtim sfidues, por me mbështetjen e njerëzve të mi të dashur dhe ekipit ligjor, drejtësia mbizotëroi.”

Thomas Ravenel

Sipas ligjit të Karolinës së Jugut, jepet vetëm kujdestaria Thomas të drejtën dhe përgjegjësinë ekskluzive për të marrë vendime të rëndësishme në lidhje me fëmijët e tyre.

Akuzat për Abuzimin e Plakut të Kathryn Dennis

Si raportuar, Kathryn është e përfshirë në akuzat për abuzim ndaj të moshuarve që përfshijnë babanë e saj, Luke Dennis, me pretendime që dalin në sipërfaqe për shfrytëzim financiar dhe sjellje që nxit frikë. Që nga dëbimi dhe largimi i saj nga reality show, Kathryn ka banuar me babain e saj në Plantacionin e shkatërruar Lewisfield në Moncks Corner.

Kathryn Dennis

Sipas një burimi të brendshëm të familjes duke folur për AllAboutTheTea.com, Kathryn ka shtrënguar para nga babai i saj, i cili është me të ardhura fikse, duke e kërcënuar dhe duke i përdorur fondet për blerjen e drogës. Kjo thuhet se e ka lënë babain e saj të frikësuar dhe të etur që ajo të largohej.

Kathryn Denis

Ashpërsia e situatës ka nxitur Kathryn's vëllai, Luke Dennis Jr., dhe e dashura e babait të saj të marrin në konsideratë përfshirjen e zbatimit të ligjit për shkak të shqetësimit që po i shkakton të moshuarit. Trazirat e familjes shtohen nga sfondi i Kathryn's vdekja e nënës në maj 2020; Allison Dennis kishte mashtruar rolet e saj si llogaritare dhe kujdestare shtëpie, ndërsa luftonte me kancerin dhe kujdesej për fëmijët e Kathryn-it. Burimet tregojnë se edhe gjatë sëmundjes së Allison, Kathryn shpesh do t'i linte fëmijët e saj me nënën e saj të sëmurë për periudha të gjata. Kjo dramë e vazhdueshme familjare thekson një rënie të mprehtë në rrethanat e Kathryn-it, e shënuar nga dalja e saj nga televizioni, dëbimet e shumta dhe humbja e kujdestarisë së fëmijëve të saj.