Kathryn Dennis Arrestohet për BDI

Klea

Kathryn Dennis Arrestohet për BDI

Shmangia e një BDI është e lehtë. Ju thjesht nuk merrni pas timonit të makinës tuaj pasi keni pirë. Fatkeqësisht, yjet e realitetit televiziv e kanë jashtëzakonisht të vështirë ta kuptojnë këtë koncept. Ish Sharmi jugor yll Kathryn Denis është Bravolebi më i fundit që u shkatërrua.

Sytë e shkëlqyeshëm dhe frymëmarrja e lëngshme

Gjithçka u rrëzua në Goose Creek, Karolina e Jugut dhe TMZ mori në dorë raportin e policisë. Policët thanë se ajo ishte përfshirë në një aksident ku përfshiheshin dy makina të tjera. Kur oficerët u përpoqën të flisnin me të, ata panë “sy me shkëlqim dhe një erë alkooli që vinte nga personi i saj”.

Policët arrestuan ish-charmerin e jugut, dhe ajo gjithashtu u akuzua për drejtimin e makinës me një kontejner të hapur. Është e paqartë nëse ajo do të humbasë patentën e shoferit apo çfarë do të ndodhë më pas. Por, ajo ndoshta duhet të marrë pak kohë larg ngarjes. Vetëm vitin e kaluar, policët po e kërkonin për shkak të përfshirjes së saj në një goditje me vrap në një shkollë fillore.

Për fat të mirë, Kathryn shmangu futjen në telashe për sulmin e supozuar. Megjithatë, jeta e saj pas Southern Charm ka qenë dëshpëruese për t'u ndjekur. Përveç incidenteve me automobil, ajo dyshohet se kaloi një periudhë të gjatë pa i parë fëmijët e saj. Vitin e kaluar, ajo po luftonte gjithashtu me një proces gjyqësor për qiranë e papaguar.

Nëse dikush njeh një avokat të mirë në Karolinën e Jugut, Kathryn ndoshta ka nevojë për ndihmën tani. Ndërkohë duket se është në humor të mirë. Ajo ka postuar në Instagram Story sikur të mos kishte ndodhur asgjë. Mëngjesin pas arrestimit të BDI-së, ajo ka rishpërndarë një postim motivues.

Postimi thoshte: “Përkulja e vërtetë është një sistem nervor i rregulluar, hormone të balancuara, inflamacion i qetësuar, zorrë e shëndetshme dhe trauma e shëruar e kaluar.”

Jo keq për një vajzë që sapo ka marrë një BDI, apo jo?