Katër pyetje për njerëzimin e Simones pas shfaqjes së tragjedisë

Klea

Katër pyetje për njerëzimin e Simones pas shfaqjes së tragjedisë

Quad Webb nuk është këtu për Dr Simone Whitmore duke diskutuar tragjedinë e saj familjare gjatë Martuar me Mjekësinë Ribashkimi i sezonit 10.

Yjet e realitetit u ulën ballë për ballë për herë të parë që nga darka e tyre shpërthyese në Napa Valley. Pjesa më e madhe e konfliktit të tyre këtë vit përfshinte Simonen dhe zonjat e tjera. Kryesisht Dr. Heavenly Kimes, Dr. Jackie Walters dhe Toya Bush-Harris, duke u ndjerë sikur Quad nuk është një mik i mirë për ta. Sipas Toya, ajo dëshiron vetëm të ftohet për të marrë çekun e saj. (A mund ta fajësoni atë?)

Gjatë pjesës së parë të ribashkimit, zonjat diskutuan çështjet e tyre me Quad, dhe gjatë një skene, Simone solli diçka tronditëse – lajmin e mbytjes së mbesës së Quad në pishinën e saj. Pas transmetimit të momentit, shumë vëzhgues thirrën Simonen dhe vunë në dyshim motivet e saj. Quad gjithashtu iu drejtua kësaj, duke e thirrur atë dhe kompaninë e prodhimit për sjelljen e tyre.

Quad beson se ka standarde të dyfishta në grup

Në një postim për X, i njohur më parë si Twitter, Quad pyeti se ku ishte “njerëzimi” pas betejës së saj të tensionuar me Simone. “Unë jam një person i vërtetë me një familje që ka dhimbje dhe ne po luftojmë çdo ditë duke u përpjekur të shërohemi,” shkroi ajo.

Në një tjetër postimajo ndau më shumë nga ndjenjat e saj, duke e quajtur Simonen “të pandjeshme” për përdorimin e “lëndimit të familjes së saj”. [and] dhimbja si burim argëtimi”. Ajo vazhdoi: “Unë dhe familja ime luftojmë çdo ditë. Unë jam zemërthyer dhe i neveritur. Nuk mund të besoj se prodhimi e ka lënë këtë të fluturojë.”

M2M OG tha disa nga zonjat e tjera kanë “pritshmëri nga unë që nuk janë të gatshme të mbajnë veten”.

Kanë mbetur edhe dy pjesë të ribashkimit të Married To Medicine, kështu që ka shpresë se Quad dhe Simone do të jenë në gjendje të zgjidhin mosmarrëveshjet e tyre. Nëse jo, ka gjithmonë sezonin e ardhshëm.

Married To Medicine vazhdon të dielave në orën 9/8c.