Kate Chastain thotë se RHONY Reboot është "Karma" për Ramona Singer

Klea

Kate Chastain thotë se RHONY Reboot është “Karma” për Ramona Singer

Merrni një shënim nga Kate Chastain: Kujdesuni për sjelljet tuaja sepse nuk e dini kurrë se kush po gjuan për vendin tuaj.

Alumi Below Deck u shfaq në podcastin Virtual Reali-Tea të Page Six ndërsa promovonte projektin e saj të fundit me kapitenin Lee Rosbach dhe ndau mendimet e saj për të re Shtëpiake të vërteta të Nju Jorkut. Sipas yllit të nënës së re dhe Traitors, ajo beson se rindezja erdhi nga sjellja e keqe e Ramona Singer.

“Shpresoj se ky është vetëm një mësim për të gjithë ne në karma,” tha ajo. “Dhe kurrë nuk e dini nëse jeni i pasjellshëm me dikë,” tha ajo, “ai mund të marrë përsipër shfaqjen tuaj televizive vite më vonë dhe t’i thotë botës se nuk keni qenë të mirë.”

Kate është këtu për vajzat RHONY

Në një episod të mëparshëm Watch What Happens Live, anëtarja e re e kastit të RHONY, Sai De Silva tregoi përvojën e saj më pak të këndshme me Ramonën gjatë një nate jashtë. “Ramona ishte një kurvë e plotë për mua në Art Basel,” tha ajo. “Unë u prezantova,” përpara se Andi ta ndërpresë atë, duke shtuar: “Oh, djalë, kjo nuk shkoi mirë.”

Bravoleb-i më i ri shpjegoi se ajo u prezantua, duke shtuar se do të luante në epokën e re përpara se Ramona të përgjigjej: “Zemër, fat të mirë. Do të të duhet.”

Nëse dini diçka për Ramonën, atëherë e dini që këto akuza janë të drejta për të.

“E takova Ramonën kur ata po filmonin një episod të ‘RHONY’ në një varkë në Sag Harbor para ditëve të mia Bravo, dhe ajo është ajo që është në TV,” tha Kate. “Kështu që unë besoj se historia e Sait ka gjurmë.”

Por pavarësisht shpatullës së ftohtë të Ramonës, veterineri i Bravo tha se kasti i ri ka bërë një shfaqje fantastike. “…Nuk mund ta besoj se sa mirë ka bërë kasti, sa shumë po e shijoj, sa i freskët është dhe thjesht më pëlqen çdo episod.”

Real Housewives of New York City vazhdon të dielave në 9/8c në Bravo.