Kate Chastain reagon që Dorinda ndoshta i ka lënë Lindsay shtatzëninë

Klea

Kate Chastain reagon që Dorinda ndoshta i ka lënë Lindsay shtatzëninë

Thashethemet përreth Dorinda Medley dhe Lindsay Hubbard tashmë po fluturonin. Ishte vetëm çështje kohe para se trimat e tjerë të vendosnin dy cent. Gjatë fundjavës, te tradhetareve vet Kate Chastain hodhi opinionin e saj në botë.

Për ata që nuk janë kapur, NBCU dyshohet se kishte Lindsay në listën e tyre të ngushtë të garuesve të sezonit 3 të Traitors. Megjithatë, Dorinda shpejt u tha producentëve për shtatzëninë e Lindsay (gjoja). Si e tillë, Lindsay nuk u lejua të konkurronte.

Nëse janë të vërteta, veprimet e Dorindës duken mjaft të pakëndshme, për ta thënë lehtë. Sidoqoftë, Kate po mendonte për shanset e Lindsay në shfaqje në planin afatgjatë. Ajo i shkatërroi të gjitha në Twitter.

Kate i jep hije Lindsay për dëshirën për të bërë shfaqje në mes të shtatzënisë

Më 5 korrik, citati i Kate postoi në Twitter raportin e Reality Blurb mbi thashethemet Dorinda/Lindsay. Ajo shkroi, “Sinqerisht, nuk ka rëndësi nëse Dorinda ua ka thënë producentëve. Ekziston një provim shëndetësor jashtëzakonisht i plotë dhe testime të gjera që duhet të bëni përpara se të mund të bëni shfaqjen, kështu që producentët do ta kishin zbuluar gjithsesi. Gjithashtu një grua shtatzënë nuk duhet të dëshirojë të bëjë ato misione.”

Në një përgjigje ndaj postimit të Kate, një fans pohoi se çështja qëndronte në vjedhjen e njoftimit të Lindsay nga Dorinda nga ajo. “[It] duhet të bëhet vetëm nga gruaja [who] është shtatzënë,” argumentoi në përgjigje. Megjithatë, Kate argumentoi se ajo “nuk e njihte Lindsey-n [sic] ishte shtatzënë derisa ajo postoi në lidhje me të.” Një tjetër përgjigje argumentoi se thashethemet fillestare për shtatzëninë vinin nga Dorinda.

Një përgjigje tjetër parashtroi një argument të ngjashëm, duke thënë: “Ishte historia e saj që të tregojë jo të Dorindës”. Kate u përgjigj: “Nuk e kemi idenë se si e morën vesh prodhuesit. Kjo dramë është e gjitha kaq e panevojshme.” Pika e saj qëndron; asgjë nuk është e sigurt. Të gjitha janë vetëm thashetheme. Por pavarësisht thirrjeve të rreme të Bravos, Lindsay dukej mjaft e bindur se thashethemet ishin të vërteta.

Tradhtarët po transmetojnë në Peacock.