Kate Chastain nuk dëshiron një fëmijë tjetër: 'One and Done'

Klea

Kate Chastain nuk dëshiron një fëmijë tjetër: ‘One and Done’

BravoCon 2023 ishte një mundësi e shkëlqyeshme për të kapur hapin me disa alume të shkëlqyera Bravoleb. Ish merak i jashtëzakonshëm i shefit të Below Deck Kate Chastain përfshirë.

Që nga largimi nga shfaqja e suksesshme televizive e realitetit, banori i Floridës bashkë-prezanton Couch Talk With Captain Lee dhe Kate. Kate gjithashtu luajti në sezonin 1 të Traitors. Në jetën e saj personale, Kate mirëpriti fëmijën e saj të parë në maj 2023. Atij i shkon mëmësia dhe ajo shpesh poston përditësime për djalin e saj, Sullivan Cay.

Dhe ndërsa ishte në BravoCon, Kate u pyet nëse po planifikonte të zgjeronte lindjen e saj. Ish-shefi merak iu përgjigj të kundërtën.

Kate mendon se Sullivan “e merr pas” atë

Kate i tha ekskluzivisht People se ajo “nuk është e sigurt se një fëmijë i dytë do të ketë në të ardhmen”.

“Unë jam një dhe mbarova,” shtoi ajo.

Ndoshta ky ishte një vendim i fundit. Kate pranoi se Sullivan “më në fund po fiton një personalitet” dhe kjo kishte një ndikim të drejtpërdrejtë në dëshirën e saj për të zgjeruar familjen e saj të vogël.

“Oh, unë jam në telashe të mëdha me Sullivan,” shpjegoi ajo. “Ai ka shumë personalitet dhe jam shumë i sigurt se ai më ndjek në departamentin e personalitetit – që, nëse është kështu… Karma po vjen për mua!”

Është një pranim i madh. Dhe ndoshta Sullivan do të ketë zgjuarsinë dhe kohën komike të nënës së tij gjithashtu.

“Por unë e dua Sullivanin aq shumë,” tha ajo. “Ai po ia del shumë. Ai është kthyer në Florida. Të sigurt, të shëndetshëm dhe të lumtur!”

Familja e vogël e Kate është më në fund një njësi kohezive. Qeni i saj, Halo, mori kohë për të pranuar Sullivan pasi ai lindi.

“Ai më në fund ka ardhur tek Sullivan. Halo ka kaluar nëpër të gjitha fazat e pikëllimit: mohimi, zemërimi, pazaret, depresioni, pranimi – ne jemi atje! Më në fund dolëm në fazën e fundit! Dhe ne jemi mirë tani,” shpjegoi ajo.

Është mjaft e adhurueshme të shfletosh llogarinë e Kate në Instagram për përmbajtjen e Sullivan. Në një video të fundit, dyshja nënë-bir kanë dalë për të shijuar motin në Florida.