Kate Chastain mbron Lisa Barlow's Drag Makeup Meltdown

Klea

Kate Chastain mbron Lisa Barlow’s Drag Makeup Meltdown

Lisa Barlow ka marrë shumë vëmendje në The Real Housewives of Solt Lake City. Dhe për të gjitha arsyet e gabuara. Ajo veproi, ndoshta, e shurdhër pasi vokaloi pafundësisht humbjen e një unaze prej 60,000 dollarësh. Ata një për qind.

Më pas ishte rrënimi absolut që ajo pati kur Whitney Rose sfidoi bashkë-yjet e saj të bënin grimin e tyre për një garë zvarritëse. Lisa foli për vendosjen e artistit të saj të grimit në mbajtës dhe për ta fluturuar atë në çdo vend ku ajo udhëtoi.

Urrejtësit e Lizës kishin shumë materiale në episodet e fundit. Por a ka vend për hir dhe mirëkuptim për themeluesin e Vida Tequila? Shoku trimëri Kate Chastain duket se mendon kështu.

Kate mendon se Lisa ishte e mërzitur nga “nuk kishte kontroll”

Ish-shefja e “Below Deck” bëri një karrierë nga komentet e saj të njëanshme dhe të çuditshme. Por ajo ka dashuri vetëm për Lizën, dhe kështu i tha Andy Cohen gjatë një episodi të fundit të Watch What Happens Live.

Andy i kërkoi Kate të komentonte mbi shkrirjen e grimit që ndryshoi përgjithmonë Palm Springs.

“Unë e dua shumë Lisa Barlow. e kuptoj. Ajo humbi unazën e saj dhe ishte 60,000 dollarë. Dhe unë do të mërzitesha gjithashtu, ne të gjithë do ta bënim. Dhe ju e dini, ajo thjesht nuk kishte kontroll. Ajo ishte me një veshje të çuditshme. Ajo tha: “Unë thjesht dua të bëj grimin tim”, u përgjigj Kate.

Natyrisht, alumi Below Deck i referohet veshjes së balerinës/kostumit të banjës me të cilën Meredith Marks e veshi Lizën për një darkë jashtë në një restorant të mrekullueshëm gjatë një episodi të fundit. Kuptohet se Lisa ishte e mërzitur. Pra, atëherë, përballja me cenueshmërinë e ndryshimit të përbërjes së saj mund të ishte ndjerë traumatike.

Në fund, grimieri i Lizës përfundoi duke e bërë punën gjithsesi. Ajo nuk e fitoi konkursin, por fitoi duke u ndjerë rehat në lëkurën e saj. Suksesi është relativ.

Kapni Real Housewives të Solt Lake City të mërkurave në 9/8c në Bravo.