Kate Chastain flet për amësinë me kapitenin Sandy Yawn

Klea

Kate Chastain flet për amësinë me kapitenin Sandy Yawn

Të premten, më 5 maj, Poshtë kuvertës Merak më përrallor kryesor lindi fëmijën e saj të parë. Sigurisht, ajo i vuri atij një emër detar. “Hard Launch: Sullivan Cay”, postoi ajo në Instagram, e rrethuar nga emoji me zemër blu.

Aktualisht, ajo është në lumturinë e re të nënës në Fort Lauderdale, duke jetuar në të njëjtën ndërtesë me mikun e saj të BD, kuzhinierin Ben Robinson. Ata thuhet se jetojnë vetëm një kat larg njëri-tjetrit. Pyes veten nëse ai është i mirë në kujdesin e fëmijëve?

Të jetosh jetën e nënës

Më 25 tetor, Kate pati një bisedë të shpejtë me të Poshtë kuvertës së Mesdheut shumë vetjake Kapiten Sandy Yawn. “Më pëlqen se si të duket mamaja”, i tha Sandy asaj. “Siç i thashë Leas [her fiancée], duhet t’i marrim asaj batanijen Barefoot Dreams dhe veshjen e vogël, sepse është shumë e butë. A i pëlqen?”

“Po,” u përgjigj Kate, “dhe meqë ra fjala, faleminderit që e ngritët atë. Doja t’ju thoja, por ne filluam kaq shpejt … Unë thjesht do t’ju dërgoj një tekst të falënderimeve që kam shkruar tashmë. Të gjithë ata që erdhën në shower-in tim të foshnjës në Florida dhe më dërguan dhurata, unë i kam shkruar kartat.”

“Por unë kam një të porsalindur,” shtoi ajo. “Pra, është gjetja e adresave dhe vendosja e vulave në të cilat nuk kam shkuar. [But] shume faleminderit. Do të merrni një mesazh…”

“Oh, zot,” tha Sandy, “Nuk kam nevojë për një shënim falënderimi. Unë nuk jam një person që shkruaj shënime falënderimi, ndaj mos u shqetësoni.”

“Në të vërtetë,” vazhdoi Kate, “një nga batanijet që ka qentë e vegjël, e vendosa në tavolinën e tij të zhveshjes. Kështu që unë e shikoj atë dhe mendoj për ju djema çdo ditë. Shumë herë në ditë. Tani ajo ka pak jashtëqitje, por unë po mendoj për ju djema me dashuri.” Uau, e ëmbël!

Poshtë Deck Mesdheu vazhdon të hënave në Bravo.