Kate Chastain dëshiron Lindsay Hubbard në RHONY Reboot

Klea

Kate Chastain dëshiron Lindsay Hubbard në RHONY Reboot

Epo, është e drejtë të thuhet se ylli i Shtëpisë Verore Lindsay Hubbard po drejton autobusin e luftës. Ish-i fejuari dhe bashkë-ylli i saj, Karl Radke, sapo e ndërprenë fejesën. Carl ngriti pyetjen gjatë sezonit 7 të shfaqjes. Ata u nisën drejt për në lumturinë martesore me “I Do’s” të tyre të planifikuar për në nëntor.

Insajderët pohuan se Carl në fakt e anuloi dasmën ndërsa kamerat Bravo po rrotulloheshin. “Një person normal që dashuron dikë nuk do të ndahej me dikë që e do në kamera. Pavarësisht sa probleme mund të keni, nuk e bëni diçka të tillë në kamera që bota të shohë reagimin e tyre”, tha burimi. Dreqin! Kjo është e ftohtë.

Sipas raportimeve, kasti kishte përfunduar xhirimet, por tani kamerat janë gati të rikthehen sërish. A e ka bërë Scandoval këtë normë të re televizive të realitetit? A do të ketë çdo shfaqje një ndarje tronditëse?

Vipat ishin më të mira

Tensioni midis Lindsay, Carl dhe miqve të tyre po përmirësohej. Danielle Olivera dhe Lindsay ishin në një vend të mirë. Dukej sikur Carl dhe ish-shefi dhe i dashuri i tij, Kyle Cooke, po rregullonin gjithashtu miqësinë e tyre.

Nuk ka asnjë inteligjencë se çfarë saktësisht e shkaktoi Carl-in të linte me kusht nusen e tij të ardhshme. Mendova se vazhdimi i Lindsay të pinte ndërsa Carl qëndronte esëll mund të ishte një faktor kryesor.

Një punë e re për Lindsay?

E pra, poshtë kuvertës shap Kate Chastain mendon se e di se cila duhet të jetë lëvizja e radhës e Lindsay. Kate shkroi në Twitter: “Merrni Lindsay Hubbard në sezonin 2 të #RHONY NOW”. Tani, meqenëse Kate po pret një shfaqje nga divani i saj me kapitenin e Stud of the Sea, Lee Rosbach, është detyra e saj të ketë një mendim për çështje të tilla. Dhe Couch Talk është i lezetshëm.

Nuk jam i sigurt që Lindsay është rritur mjaftueshëm për t’u lidhur me të Amvise reale të qytetit të Nju Jorkut të hedhura. Unë nuk mendoj se ata do të toleronin zemërimin e saj të dehur. Dhe Zot, ajo me siguri ka të drejtë për to tani. Por unë nuk e parashikoj që Lindsay të shtrëngojë një mollë për sezonin 2 të RHONY.

Mund të kapni The Real Housewives of New York City të dielave në 9/8c në Bravo.