Kasti i Vanderpump Rules është shumë i vështirë për Ariana Madix

Klea

Kasti i Vanderpump Rules është shumë i vështirë për Ariana Madix

Ariana Madix kishte mbështetjen e Rregullat e Vanderpompës të hedhura në ribashkimin e sezonit 10, por në sezonin 11, përkushtimi po zbehej. Lala Kent dhe Scheana Shay kanë treguar dhembshuri për Tom Sandoval në sezonin aktual dhe madje kanë rënë dakord të shkojnë në një udhëtim me të në Liqenin Tahoe.

Nëse kasti i VPR dëshiron të falë Sandoval, kjo është e drejta e tyre. Megjithatë, është e padrejtë prej tyre të presin që Ariana të bëjë të njëjtën gjë. Ata duan dritën jeshile prej saj për ta falur, por pse duhet ta bëjë këtë? Ai e tradhtoi me shoqen e saj për 7 muaj. Është shumë e vështirë të kthehesh nga kjo.

Mendoj se kasti po pret shumë nga Ariana tani. Këtu janë arsyet që ata duhet ta shkurtojnë atë.

Kanë kaluar vetëm disa muaj

Ka kaluar më shumë se një vit që kur #Scandoval shpërtheu internetin, por kur sezoni 11 filloi xhirimet, kishin kaluar vetëm disa muaj. Xhirimet për sezonin 11 filluan në qershor të vitit 2023, vetëm tre muaj pasi u filmua ribashkimi i paqëndrueshëm me tre pjesë. Ne prisnim që aktorët të dilnin për gjak, duke pasur parasysh kthesën e shpejtë, por shumë prej tyre dukej se e kishin tejkaluar atë në kohën kur kamerat po rrotulloheshin përsëri. Nuk do ta kuptojmë kurrë se si Lala kaloi nga e quajti Sandovalin një “person të rrezikshëm” në të ngrënë drekë me të në harkun kohor të disa muajve.

Falja është e madhe. Nuk e fajësoj kastin që ka ndjenja të ndërlikuara për një njeri që e njohin dhe e duan prej vitesh. Kjo ka kuptim total. Megjithatë, pritshmëria që Ariana duhet të ecë përpara aq shpejt sa ata kanë është krejtësisht e padrejtë. Kush kujdeset nëse ajo ka arritur disa marrëveshje fitimprurëse markash? Kjo nuk do të thotë se ajo duhet të qetësohet me Sandoval tani.

Ajo lejohet të vendosë kufij

Scheana, Lala dhe Tom Schwartz kanë qenë kritikë ndaj kufijve që Ariana ka vendosur në lidhje me Sandoval. Nuk e kuptoj pse. Ajo kurrë nuk e ka ndaluar askënd që të jetë mik me të. Ajo thjesht është shprehur se nëse zgjedhin të jenë miq me të, ajo mund të mos jetë aq e afërt me ta. Arianës nuk duhet t'i bëhet presion që të jetë gjatë gjithë kohës pranë ish-it. Ajo lejohet të krijojë distancë prej tij për të mbrojtur shëndetin e saj mendor. A është vërtet kaq e paarsyeshme?

Ata përfituan nga thyerja e zemrës së saj

Kur u publikua lajmi i Scandoval, nuk kaloi shumë kohë para se kasti filloi të fitonte para nga drama. Lala krijoi mallra, Scheana foli për të në podkastin e saj dhe James Kennedy aludoi për skandalin në setet e tij DJ. Ariana nuk ishte e vetmja që fitoi para nga Scandoval. Është e natyrshme që kasti të komentojë për dramën që lidhet me shfaqjen e tyre, por meqenëse e kanë bërë, nuk duhet të vijnë tek Ariana për të bërë të njëjtën gjë. Sigurisht, skandali i hapi shumë dyer, por kjo nuk i bën të pavlefshme ndjenjat e saj për situatën. Një marrëveshje marke nuk do të shërojë një zemër të thyer. Duh! Vetëm koha mund ta bëjë këtë dhe nuk ka kaluar shumë.

Unë nuk e fajësoj grupin që fitoi para gjatë skandalit. Në fund të fundit, disa prej tyre kanë fëmijë për të mbajtur. Por duke qenë se kaq shumë prej tyre përfituan nga thyerja e zemrës së Arianës, do të mendonit se do të kishin më shumë besnikëri ndaj saj.

Nuk u ndodhi atyre

E kuptoj se nga vjen Lala kur thotë se nuk do që shoqja e saj të mbajë kaq shumë zemërim. Qëndrimi i zemëruar mund të jetë vërtet duke e lënduar Arianën më shumë sesa ta ndihmojë atë. Megjithatë, secili pikëllohet në mënyrën e vet dhe ajo ka të drejtë në çfarëdo procesi që mendon se është i dobishëm për të. Lala mund të lidhet me Arianën në shumë mënyra. Ajo gjithashtu ishte gënjyer dhe mashtruar nga një burrë të cilit i besonte. Por Lala nuk do t'i dijë kurrë të metat e marrëdhënies së Arianës dhe Sandovalit. Prandaj, ajo nuk mund ta vendosë veten plotësisht në vendin e Arianës. Gjithashtu, Lala nuk është shoqe me ish-in e saj, ndaj pse duhet ta falë Ariana Sandovalin? Jo shumë njerëz do të dëshironin të kalonin një ditë plazhi me ish-in e tyre të tradhtuar. Duke pasur parasysh të gjitha gjërat, ne mendojmë se Ariana po e trajton situatën në mënyrë mjaft të pjekur.