Kasti i Summer House i tha Kyle Cooke-t të 'tërheqë prizën' në Loverboy

Klea

Kasti i Summer House i tha Kyle Cooke-t të 'tërheqë prizën' në Loverboy

Në episodin e fundit të Shtëpi verore, Kyle Cooke mori disa këshilla biznesi nga Paige DeSorbo dhe Ciara Miller. Kyle po luftonte me gruan e tij, Amanda Batula, për dëshirat e saj për të përdorur markën e saj krijuese në projektin e saj.

Kyle nuk ishte as mbështetës, as pozitiv për këtë çështje dhe me sa duket u shndërrua në një funk emocional. Ndërkohë, Amanda u ndje e padëgjuar dhe u deshën fjalët e dy miqve të saj për të arritur tek sipërmarrësi.

Kyle donte të kishte “shpëtuar ditën” për të mbështetur Amandën

Kyle zbuloi raportin shqetësues financiar të kompanisë së tij gjatë Summer House After Show. Të dhënat ishin të rëndësishme për verën e vitit 2023 dhe dhanë një arsye pse ai reagoi në atë mënyrë kur Amanda i tha se donte të largohej nga Loverboy.

“E dini, vitin e kaluar kemi humbur pothuajse 3 milionë dollarë,” zbuloi Kyle. “Kur po përpiqesha të hapesha për sfidat e drejtimit të një startup, këshillat që [Paige DeSorbo and Ciara Miller] më dha 'Kyle, pse nuk e heq spinën?'”

Në “After Show”, ai pranoi se, megjithëse dukej i ashpër, ai duhej të ishte realist për situatën.

“Do të më pëlqente të kisha vetëm mjetet për të qenë “absolutisht, do të doja të të mbështesja”. Kjo do ta kishte shpëtuar ditën. Por kjo do të thoshte se ajo nuk ka dëgjuar asgjë për realitetin e situatës në të cilën jemi me Loverboy. Ne kemi nevojë që gjërat të klikohen tani më shumë se kurrë, “shpjegoi Kyle.

Amanda donte që Kyle të “reciprokonte” dhe ta ndihmonte me anën e biznesit të fillimit të një kompanie

Gjatë episodit të javës së kaluar të Summer House, Kyle ia zbuloi informacionin Amandës në një bisedë të filmuar për serialin televiziv të realitetit hit.

“Nick sapo më plotësoi se ne humbëm 1.5 milion dollarë në gjashtë muajt e parë të këtij viti,” shpjegoi Kyle në klip. “Nëse nuk mund të nxjerrim një fitim në gusht, atëherë kam filluar të humbas shpresën se do ta bëjmë atë në muajt më të ftohtë. Kjo është hera e parë që kam frikë.”

Dhe gjatë “After Show”, Amanda shpjegoi saktësisht pse mbështetja e Kyle do të kishte kaq shumë rëndësi për të.

“Unë dua që ai të përfshihet në të në një farë mënyre, sepse ai është një biznesmen shumë i mirë, ai është një sipërmarrës kaq i mirë. Do të isha në gjendje të përfitoja nga ai që më ndihmonte kaq shumë. Dhe një pjesë e imja është si, 'Unë ju ndihmova me anën krijuese, duke nxjerrë markën tuaj në terren. A mund ta ktheni atë pak dhe të ndihmoni me anën e biznesit dhe të nisni diçka që unë dua të bëj?'” tha ajo.

Shiko Summer House të Enjten në 9/8c në Bravo.