Real Housewives of Potomac

Klea

Kasti i “Shtëpiake të vërteta të Potomac” hedh hije në ngacmimin e fundit promovues

Kasti i “Shtëpiake të vërteta të Potomac” hedh hije në ngacmimin e fundit promovues

Amvisat e vërteta të Potomac do të rikthehet në Bravo më 5 nëntor dhe fansat tashmë po zhurmojnë për konfliktet e krijuara gjatë xhirimeve.

Amvise të vërteta të Potomac

E dukshme midis këtyre konflikteve është përçarja ndërmjet Candiace Dillard dhe Robyn Dixoni nxitur nga mosmarrëveshjet për komentet e bëra nga Candiace në fund të sezonit 8. Candiace kritikuar Robin për mos adresimin, në emision, lidhjen e supozuar të papërshtatshme të Juan Dixon me një grua në Instagram, e cila çoi në një shkëmbim të nxehtë sezonin e kaluar.

Amvise të vërteta të Potomac

Duke shtuar më tej kompleksitetin në dinamikën ndërpersonale të shfaqjes, Ashley Darby dhe Candiace përballen me konflikte juridike si Michael Darby ngriti një padi për shpifje Candiace. Tensionet vluan edhe mes tyre Karen Huger dhe Mia Thorntondhe Uendi Osefo e gjeti veten në mosmarrëveshje me hyrjen e re Nneka Ihim.

Një aktivitet promovues, që përfshinte kalimin e një “filxhani çaji” mes aktorëve, nxori në pah tensionet mbizotëruese. Aktiviteti përfshinte zonjat që kalonin filxhanin e çajit së bashku me një koment, i cili varionte nga komente me zemër të lehtë deri në hije. Karen Huger iniciuar, “Unë po ia kaloj filxhanin e çajit personit me përpjekjet më të përmirësuara për t’u veshur më mirë”, duke iu referuar Gizelle Bryant.

Karen Huger

Duke e ndjekur atë, Gizelle përmendi, “Unë po ia kaloj filxhanin e çajit Mbretëreshës TikTok”, duke aluduar për Ashley Darby.

Gielle Bryant

e Ashley-t kthehu pa një kompliment duke shkuar Robyn Dixon’s mënyrë, “Po ia kaloj filxhanin e çajit amvises më të ftohtë, më reale dhe më të hapur. Ajo do t’ju tregojë ashtu siç është.”

Ashley Darby

Robin zgjodhi t’ia kalojë “kupën e saj hije”. Candiace Dillard me komentin “Po ia kaloj filxhanin e çajit amvises që jeton gjithë jetën duke shprehur ndjenjat e saj në Twitter”.

Robyn Dixon

Ne pergjigje, Candiace vendosi t’i dërgonte filxhanin e saj me çaj Uendi Osefo“Po ia kaloj filxhanin tim të çajit vajzës së shtëpisë me më shumë diploma në grup, zemër.”

Candiace Dillard

Zinxhiri vazhdoi me Uendi synimi Mia Thornton“Po ia kaloj filxhanin e çajit amvises që nuk e kujton kurrë të vërtetën” dhe Mia nga ana tjetër hijezimi e Karen titullin duke ia kaluar kupën RHOP i ri, Nneka Ihim: “Po ia kaloj filxhanin e çajit Princeshës së Potomac.”

Uendi Osefo

Nneka e mbylli shkëmbimin, megjithëse në mënyrë të paqartë, duke thënë: “Po ia kaloj filxhanin e çajit rrokullisjes më të mirë”, duke e lënë audiencën të spekulojë mbi marrësin e synuar të komentit të saj.

Nneka Ihim

Shtypni luaj më poshtë për të parë.

Amvisat e vërteta të Potomac kthehet në Bravo, më 5 nëntor, në orën 20:00 ET.