Karriera e Erika Jayne financuar nga Tom Girardi's Client Money

Klea

Karriera e Erika Jayne financuar nga Tom Girardi’s Client Money

Ne e kemi ditur gjithmonë se është e shtrenjtë të jesh Erika Jayne. Për vite, ajo na këndoi pikërisht këto tekste në Real Housewives of Beverly Hills. Nga ana tjetër, ne (ose ndoshta jam vetëm unë) kemi rënë dakord, duke qarë në ushqimet tona të divanit për rritjen e kostove të jetesës. Megjithatë, Tom Girardishaka tashmë e larguar e Erikës, ndoshta i dha një shtysë shumë karrierës së Erikës, ose kështu do të pretendojnë së shpejti prokurorët.

Një përditësim mbi rastin kundër Tomit

Në Bravo, shpesh bëhet fjalë për një Tom, por ky Tom është më pak i preferuari im. Kjo për shkak se ai aktualisht është në pritje të një gjyqi dhe akuzat kundër tij janë të pakëndshme. E shihni, Tom, një avokat dikur i suksesshëm i paditësve, akuzohet për vjedhje, me fondet e vjedhura që dalin drejtpërdrejt nga fondet e shlyerjes së klientëve të tij. Është e rëndë, dhe këta jetimë dhe të veja të rikthyera meritojnë ditën e tyre në gjykatë.

Por, ku shkuan të gjitha këto fonde të vjedhura? Sipas Los Angeles Times, shumë prej tyre shkuan drejt karrierës muzikore të Erika. Më shumë se 25 milionë dollarë, për të qenë të saktë.

Në një dosje të fundit gjyqësore, prokurorët vunë në dukje se ata planifikojnë të sulmojnë fondet e shpërdoruara të Tomit nga firma e tij ligjore, Girardi Keese, e cila mbulonte “shpenzimet e paligjshme” të EJ Global LLC. Kjo është një kompani që Tom formoi për të ndihmuar Erika-n në karrierën në fushën e argëtimit.

“Duke drejtuar personelin kontabël të Girardi Keese për të bërë këto pagesa në dobi të EJ Global, të pandehur [Tom] Girardi me vetëdije dhe me dashje kanalizoi pagesat me burim nga fondet e klientit për pasurimin e pahijshëm personal të anëtarëve të familjes së tij”, shkruan prokurorët.

Prokurorët po marrin kryesisht këtë rrugë për shkak të asaj që avokatët e Tom sapo zbuluan në një seancë. Këtu, Zëvendës Mbrojtësi Publik Charles Snyder zbuloi se mbrojtja do të përpiqet të fajësojë CFO të firmës ligjore, Christopher Kamon. Ky djalë aktualisht po përballet me akuza të veçanta të prokurorisë federale. Ai dyshohet se drejtoi një “mashtrim anësor”, duke përdorur gjithashtu fondet e përvetësuara nga firma.

Edhe pse ndjekja penale nuk është me faza. Ata planifikojnë të provojnë se Tom ishte gjithashtu një hajdut i madh, duke përdorur fondet e tij të paguara për kompaninë e Erika si provë.

Vlen të përmendet se Erika nuk akuzohet për ndonjë shkelje në këtë çështje.

Ndihuni me Real Housewives of Beverly Hills në dispozicion në Peacock.