Karen Huger zbulon frikën e shëndetit në amvise reale të Potomac

Klea

Karen Huger zbulon frikën e shëndetit në amvise reale të Potomac

Karen Huger ka një aftësi në përpjekjen për të ngritur gjërat themelore, si diagnozat shëndetësore. Dorëzimi i saj mjaft komik, veçanërisht kur armiku i saj, Gizelle Bryant, hidhet për ta sfiduar atë në një mënyrë të ngjashme komike.

Amvise të vërteta të Potomac Fansat morën një shije freskuese të asaj që fansat kanë njohur dhe dashuruar nga dyshja. Ndonëse tema e bisedës ishte më serioze, ajo e shëndetit të Karen.

Karen Huger shpjegon frikën shëndetësore për bashkë-yjet e RHOP

Gjatë episodit më të fundit të sezonit 8, Karen mori pjesë në një klasë Pilates me Gizelle, Ashley Darby dhe Mia Thornton. Grande Dame foli për një frikë të fundit shëndetësore.

“Unë shkova për të gjitha analizat, të cilat do të të trembnin,” tha Karen për kontrollin që iu bë zemrës së saj. “MRI, kalcium, EKG, test stresi, bllokim dhe çfarë keni. Ende më mbyt kur e them.”

“Unë kam pesë për qind të kalciumit në arteriet e mia karotide,” u tha fansja e RHOP shokëve të saj. “Por ky është një numër që nuk mund të më lëndojë. Nuk është kërcënuese për jetën.”

Karen po merrte të gjitha masat paraprake sepse nëna e saj kishte probleme të rëndësishme kardiovaskulare. Dhe në interes të një jete më të shëndetshme, sipërmarrësi ishte i interesuar të merrte klasën e Pilates.

“Pra kjo është arsyeja pse jemi këtu? Sepse keni bllokim?” e pyeti Xhisiela.

Karen u përgjigj: “Nuk është një bllokim, është një depozitë.”

Në një rrëfim, ylli i RHOP ndau prognozën dhe shpjegoi se situata nuk është kërcënuese për jetën. “Lajmi i mirë është se e kam kapur me kohë dhe dietë dhe thjesht të jem vigjilent për shëndetin tim do të ndalojë çdo grumbullim të mëtejshëm”, tha Karen para kamerave.

“Unë as nuk e di se me çfarë ta barazoj këtë,” tha Gizelle në rrëfimin e saj. “Pesë përqind akumulim në zemrën tuaj, apo jo? A do të thotë kjo që ju duhet të pastroni veshët?”

Kapni The Real Housewives of Potomac të dielave në orën 8/7c në Bravo.