Karen Huger 'Të mbajë përgjegjës Robyn Dixon'

Klea

Karen Huger ‘Të mbajë përgjegjës Robyn Dixon’

Jemi shumë afër fillimit të Amvisat e vërteta të Potomac Sezoni 8! Sezoni i kaluar na la me më shumë pyetje sesa përgjigje kur erdhi puna Robyn Dixon dhe martesa e Juan Dixon. Të dy përfunduan sezonin duke u martuar për herë të dytë. Të gjithë e shikonim të tmerruar, ndërsa ajo dukej se flinte, faktin që Juan e kapën me gra të tjera kudo nga Kanadaja, në një lavanderi, në një sallon thonjve.

Shumë prej nesh donin të bërtisnin “VAJZË ÇFARË PO BËN?!” përmes ekranit duke shpresuar se Robyn do të na dëgjonte. për fat, Karen Huger duket se na ka mbuluar. Ajo tha se nuk donte ta linte Robyn të kalonte një sezon tjetër pa u përballur me rrëmujën për të cilën ka qenë kryesisht e heshtur.

Grande Dame nuk do ta lërë Robyn të kalojë këtë sezon

Foto nga: Todd Williamson/Bravo nëpërmjet Getty Images

Karen i tha PRIDE se ishte e lodhur që Robyn të qëndronte mama dhe të mbronte pjesët e shëmtuara të martesës së saj dhe Juan nga kamerat, kështu që ajo e bëri detyrën e saj që të bënte që Robyn të fillonte të hapej dhe të zotëronte rrëmujën.

“Padyshim që po e mbaj përgjegjës Robin. Robinit i pëlqen të dëgjojë veten duke folur dhe ajo nuk ka kuptim. Vetëm zotëroni atë! Thjesht ji i sinqertë. Mos u zemëro me mua nëse nuk e besoj versionin tënd të së vërtetës.”

Karen trajtoi gjithashtu mungesën e iniciativës së Robyn për të folur për këtë në ribashkimin e Sezonit 7. Robyn tha se ajo nuk e solli atë atje, sepse ajo kuptoi se Karen do ta bënte në një moment. Karen natyrisht nuk e vlerësoi këtë.

“Mos e thirrni emrin tim në emisionin e Andy Cohen. Çfarë? Unë kam martesën time 27-vjeçare, për të cilën duhet të punoj dhe ta ruaj. Jashtë kësaj, unë jam mirë me Robin. Unë në fakt jam mirë me të gjithë. Është ajo që është.”

Karen dhe Mia Thornton gjithashtu mund të kenë një konflikt

Mia Thornton
Foto nga: Charles Sykes/Bravo nëpërmjet Getty Images

Karen është mirë me të gjithë këtë sezon të ardhshëm … përveç ndoshta Mia Thornton, domethënë. Karen e solli Mian në shfaqje, por duket se ata mund të përplasen. Mbetet për t’u parë nëse ka të bëjë apo jo me largimin e Mia nga treni i tharë me lëng mishi të Gordon Thornton. Karen kishte disa gërmime klasike Grande Dame për të.

“Të jemi të qartë. Vajza ime Mia … E prezantova me grupin. Ajo nuk më ka borxh asgjë. Mia është lloji i vajzës që urren të dashurosh. Ajo është një e dashur, por nuk mban mend se çfarë thotë nga një minutë në tjetrën, kështu që më duhet të pres dhe të shoh se çfarë bën. Unë do t’i kërkoj llogari. Nuk mund ta marr seriozisht. I uroj asaj mirë.”

Duket sikur kemi shumë hije dhe shaka këtë sezon, ashtu siç jemi dashuruar nga ky grup.

Sezoni 8 i RHOP jep premierë të dielën Bravo, 5 nëntor, në orën 8/7c.