Karen Huger përplaset nga banori pas rrëzimit të BDI-së

Klea

Karen Huger përplaset nga banori pas rrëzimit të BDI-së

Karen Huger u citua për drejtimin e automjetit nën ndikimin e alkoolit dhe me shpejtësi të pasigurt kur ajo shkatërroi Maserati-n e saj të martën vonë në mbrëmje në një lagje rreth tre milje larg shtëpisë së saj. Grande Dame e The Real Housewives of Potomac goditi mesataren, disa tabela rrugore dhe një pemë. Makina e saj më pas u ndal në anë të rrugës.

Një banor i cili jeton pranë skenës së përplasjes dha disa informacione se çfarë mund të kishte qenë. Ata thonë se Karen ishte me fat që askush nuk u plagos rëndë ose nuk u vra, sepse nëse i njëjti aksident do të kishte ndodhur më herët gjatë ditës, pasojat mund të kishin qenë krejtësisht tragjike.

Një vendkalim këmbësorësh ishte në rrugën e shkatërrimit të Karen

Një banor i Avenel, MD – lagjja ku Karen e përshkoi kujdesin – foli për Radar Online.

“Ajo po ecte aq shpejt kur po zbriste rrugën, ajo ndoshta humbi kontrollin pak më herët përpara se të përplasej me një pemë.”

Ata vazhduan, “Ajo që ishte e rrezikshme ishte se ishte një vendkalim, një vendkalim këmbësorë, kështu që njerëzit që janë vërtet të pakujdesshëm nuk do të kishin mundur të ndalonin nëse do të kishte një këmbësor dhe do të shkaktonin dëme të pabesueshme – madje edhe të vrisnin një këmbësor.”

“Makina goditi në vendkalimin e këmbësorëve, më pas humbi kontrollin dhe goditi pemën.” Përplasja e mesnatës ishte me sa duket aq e zhurmshme sa e trembi banorin të zgjohej.

Sipas banorit të zemëruar, nëse i njëjti përplasje do të ndodhte vetëm disa orë më parë, dikush do të ishte plagosur ose vrarë rëndë.

Ata thanë: “Nëse do të ishte ndonjë kohë tjetër e ditës apo natës, jo aq afër mesnatës, do të kishte gjithmonë njerëz që ecnin, fëmijë që luanin, fëmijë që kalonin rrugën. Dhe është një çështje shumë shqetësuese për banorët që këta njerëz janë të pakujdesshëm, të pavëmendshëm dhe të pashpirt në mënyrën se si sillen gjatë drejtimit të një lagjeje banimi.”

Banori u tërbua kur mësoi se Karen dyshohet se po ngiste makinën nën ndikim.

Ata përfunduan, “Është kulmi i pashpirtësisë dhe mospërfilljes për individët e tjerë, dhe kjo mund të kishte qenë katastrofike!”

Karen fajësoi për incidentin gjendjen e saj emocionale, ndërsa ajo u devijua për të shmangur një makinë që t'i vinte përballë. Ajo thotë se po qante pasi kishte lënë darkën me një mik. Ata diskutuan për nënën e ndjerë të Karen, e cila vdiq në 2017. Dhe, Karen tha se Dita e Nënës (e cila është ende dy muaj larg) po rëndonte mbi të.

Licenca e Karen-it tashmë ishte pezulluar pasi ajo refuzoi një alkolator. Shpresojmë që ajo dhe Ray “The Black Bill Gates” Huger të kenë fondet për të punësuar një shërbim makinash. Ajo do të ketë nevojë për një udhëtim në gjykatë.

RHOP transmetohet të dielave në 8/7c në Bravo.