Karen Huger

Klea

Karen Huger në përplasje me shpejtësi të lartë pas arrestimit të BDI – A u përfshi përsëri alkooli?

Karen Huger në përplasje me shpejtësi të lartë pas arrestimit të BDI – A u përfshi përsëri alkooli?

Amvise të vërteta të Potomac yll Karen Huger ishte përfshirë në një aksident me shpejtësi të lartë – duke rezultuar në humbjen totale të Maserati-t të saj luksoz 2017, sipas një raporti të fundit.

Autoritetet nga Departamenti i Policisë së Qarkut Montgomery në Maryland zbuluan për TMZ se incidenti ndodhi vonë të martën në mbrëmje. Karen 60 vjeç, dyshohet se ishte duke vozitur në një “mënyrë agresive” kur ndodhi aksidenti.

Karen Huger

Policia e detajoi këtë e Karen automjeti u përplas me një tabelë mesatare dhe një vendkalim në një kryqëzim përpara se të përplasej përfundimisht me një tabelë parkimi jashtë rrugës.

Karen Huger

Mësohet se makina e saj u ndal pas përplasjes përfundimtare.

Ndërsa policia nuk dha detaje specifike në lidhje me shpejtësinë e Bravolebrity në momentin e incidentit, zëdhënësi tregoi se ajo kishte udhëtuar “shumë shpejt për kushtet”.

Karen Huger

Ndikimi i përplasjes ishte mjaftueshëm thelbësor për të shkaktuar hapjen e airbag-ut e Karen automjet luksoz. Megjithatë, mbetet e paqartë nëse ajo ka pësuar ndonjë lëndim si pasojë. Në momentin e aksidentit nuk ka pasur pasagjerë të pranishëm në veturë, siç raportojnë mediat.

Karen Huger

Thuhet se Maserati ishte dëmtuar rëndë në masën që ishte bërë i padrejtuar, duke kërkuar dërgimin e një kamioni tërheqës për ta hequr atë nga vendi i ngjarjes.

Derisa Karen nuk iu nënshtrua arrestimit, TMZ raportoi se ajo mori citate të shumta të paspecifikuara në lidhje me incidentin.

Karen Huger

ne vitin 2016, Karen u përball me të kaluarën e saj duke iu drejtuar një akuze të BDI-së nga një dekadë më parë gjatë një interviste. Ajo ka treguar se ngjarja ka ndodhur teksa ajo ishte duke u kthyer për në shtëpi. Karen pranoi fajësinë dhe më pas mori një dënim me kusht.

Karen Huger

Karen kujtoi incidentin, duke shpjeguar se ajo u arrestua për ngarje në gjendje të dehur pasi shijoi një darkë festive dhe u kthye në shtëpinë e saj në Potomac, Maryland.

“Unë u tërhoqa,” zbuloi ekskluzivisht nëna e dy fëmijëve për BOSSIP. “Teknikisht nuk isha duke vozitur, më tërhoqën në një zonë të parkuar ku nuk duhet të parkosh. Fika makinën dhe thirra burrin tim. Mirëpo, të parët më gjetën policët dhe u akuzova nga BDI”.

Karen Huger

Pas arrestimit, ylli i reality TV u deklarua fajtor për “Driving ndërsa i dëmtuar nga alkooli” dhe më pas u vu në provë.

Karen Huger

Pavarësisht pengesës, Karen, e njohur për respektimin e etikës dhe sjelljeve të duhura, refuzon të lejojë që incidenti ta përcaktojë atë. Ajo e sheh përvojën si një katalizator për rritjen personale.

“Unë thashë kur mora përsipër këtë projekt, zotëroj gjithçka për mua që më bën mua,” tha ajo. “Çfarë më bën mua të shohin këtë grua. Keni ulje-ngritje, kthesa. Puna është se në jetë, ju ende qëndroni, dhe unë jam ende në këmbë.”