Kapiteni Sandy Yawn Momentet më të diskutueshme

Klea

Kapiteni Sandy Yawn Momentet më të diskutueshme

Kapiteni Sandy Yawn ka udhëhequr Poshtë Deck Mesdheut ekuipazhi për gjashtë sezone tani. Megjithatë, shikuesit kanë pasur ndjenja të përziera për të që nga fillimi i saj në shfaqje. Kapiteni Sandy nuk është një njeri i pakuptimtë dhe ndonjëherë mund të jetë i ashpër me ekuipazhin e saj. Për më tepër, ajo ka një zakon të keq të mikromenaxhimit të ekipit të saj, dhe shpesh thirret nga shikuesit për ta bërë këtë.

Megjithatë, shumë fansa mbështesin gjithashtu kapitenin Sandy dhe e duartrokasin atë për inkurajimin e më shumë grave që t’i bashkohen industrisë së jahteve. Ndërsa kapiteni Sandy Yawn ka bërë shumë gjëra të shkëlqyera gjatë gjashtë sezoneve të saj në Below Deck Mediterranean, ajo gjithashtu ka bërë disa gabime kritike. Këto tre momente në veçanti nuk ishin të lehta për kapitenin Sandy dhe bënë që ajo të bëhej e diskutueshme për disa shikues.

Përfundimi i hershëm i një ekskursioni të të ftuarit çarter në mënyrë të panevojshme

Një nga momentet më të paarsyeshme të kapitenit Sandy ishte herët gjatë sezonit 3 të Below Deck Mediterranean, kur ajo u zemërua me shefin Stew Hannah Ferrier. Hannah e kishte lëshuar topin në mënyrë të dukshme në disa raste dhe e la të 2-tën Stew Brooke Laughton duke e marrë shpesh ngecjen. Gjatë një karte të veçantë, Hannah u largua për të shkuar në një ekskursion jet ski me një mysafir, duke e lënë Brooke të lante enët gjatë asaj që supozohej të ishte dita e saj e pushimit.

Kur kapiteni Sandy kuptoi se Hannah e la Brooke-n për të bërë të gjithë punën, ajo ishte e kuptueshme e mërzitur. Megjithatë, mënyra se si ajo e trajtoi situatën nuk ishte më e mira. Kapiteni Sandy thirri Deckhand-in i cili gjithashtu kishte shkuar së bashku në ekskursion dhe kërkoi që të gjithë të ktheheshin menjëherë. Mysafiri ishte dukshëm i zhgënjyer, pasi ata ishin gati të shijonin një udhëtim të këndshëm me jet ski në perëndim të diellit.

Mënyra se si kapiteni Sandy Yawn e trajtoi këtë situatë ishte e diskutueshme. Nuk kishte nevojë të prishej eksperienca e mysafirit për shkak të sjelljes së dobët të Hanës. Në vend të kësaj, kapiteni Sandy duhet të kishte pritur derisa Hannah të kthehej për të diskutuar çështjen me të.

Presim shumë nga Anastasia si kuzhiniere

Kapiteni Sandy u vu në një pozitë të vështirë gjatë sezonit 4 kur u detyrua të gjente një zëvendësues për shef Mila Kolomeitseva, e cila vazhdimisht e lëshonte topin. Zgjidhja e saj e shpejtë ishte vendosja në pozicionin e 3th Stew Anastasia Surmava, e cila në asnjë mënyrë nuk bëri një punë të keqe. Megjithatë, meqenëse trajnimi i kuzhinës i Anastasias nuk ishte në të njëjtin nivel me kuzhinierët e tjerë të Below Deck, ajo nuk ishte aq e përsosur sa e priste padrejtësisht kapiteni Sandy.

Ndërsa Anastasia po u shërbente mëngjes disa të ftuarve charter një mëngjes, kapiteni Sandy u mërzit veçanërisht. Pasi u servirën vezë, një i ftuar pyeti nëse mund të kishte edhe disa patate. Anastasia u përgjigj se do t’i bënte menjëherë. Megjithatë, kjo nuk ishte mjaft e mirë për kapitenin Sandy, i cili e bezdis Anastasia që t’u ofronte të ftuarve çfarë të donin.

Kapiteni Sandy nuk u ndal me kaq, dhe vazhdoi ta përgojojë Anastasinë që të vishte një xhaketë të përshtatshme kuzhiniere ndërsa përgatiti patatet. Pavarësisht se tha se xhaketa e saj ishte e pistë, kapiteni Sandy ende e inkurajoi atë ta vishte atë. Ishte tepër e padrejtë e kapitenit Sandy të kishte pritshmëri kaq të larta nga Anastasia. Në fund të fundit, Anastasia po bënte më të mirën që mundte me sfondin e saj të kuzhinës.

Kapiteni Sandy Did June Foster Dirty

Sezoni 4 i Below Deck Mediterranean ishte i vështirë për kapitenin Sandy, por kjo nuk e justifikon shkarkimin e saj të padrejtë të 3rd Stew June Foster. Pasi Anastasia la pozicionin e saj si Stew e 3-të për t’u bërë Shefi i ri i kuzhinës, kapiteni Sandy punësoi June për ta zëvendësuar atë. Megjithatë, pasi Ben Robinson më vonë u bë shefi i përhershëm i kuzhinës, kapiteni Sandy vendosi që nuk kishte më vend në jaht për qershorin.

Kapiteni Sandy i shpjegoi qershorit se meqenëse Anastasia tani do të kthehej në 3rd Stew, ajo nuk ishte më e nevojshme si anëtare e ekuipazhit. Kuptohet që June ishte i mërzitur dhe madje i tha kapitenit Sandy se nuk ishte e drejtë që ajo ta bënte këtë. Kapiteni Sandy tregoi pak pendim dhe nuk dukej se ndihej shumë keq për situatën.

Kapiteni Sandy ka pasur një ekuipazh me staf të pamjaftueshëm në shumë raste, kështu që ajo nuk duhet ta kishte punësuar kurrë June në radhë të parë. Ekuipazhi ka të ngjarë të kishte arritur pa një Stew të tretë, dhe kapiteni Sandy mund të kishte shmangur dëmtimin e qershorit.