Kapiteni Sandy vlerëson aftësitë kryesore të zierjes së Aesha Scott

Klea

Kapiteni Sandy vlerëson aftësitë kryesore të zierjes së Aesha Scott

Poshtë Deck Mesdheut prodhuesit lexuan dhomën dhe sollën Aesha Scott përsëri për Sezonin 9. E fundit që fansat panë për të në atë serial të veçantë ishte, ajo ishte një zierje e dytë. Shikuesit iu përgjigjën pozitivitetit dhe sjelljes së saj të çuditshme.

Vendasja nga Zelanda e Re u hodh si një merak në Below Deck Down Under, por zbuloi se po kthehej në punë për Kapiten Sandy Yawn pasi kreu i brendshëm ishte veçanërisht personal për të.

Rezulton se Sandy ka po aq respekt për Aeshën në këmbim. Për më tepër, në episodin më të fundit të shfaqjes, ajo lavdëroi merakin e saj kryesor për mënyrën se si e trajtoi një Bri Muller të frustruar.

Sandy mendon se shumë drejtues të departamenteve nuk dinë të “ngrenë” ekuipazhin e tyre

Zierja e tretë po luftonte me detyrat e dhomës së lavanderi në statutin e saj të parë. Bri shpërndau lavanderi që i përkisnin të ftuarve dhe nuk ishte në gjendje të qëndronte në detyrë, pavarësisht se mori shumë drejtim nga Aesha.

Pasi mbaroi statuti, veterani Bravolebrity i dha Bri një fjalim motivues, të cilin kapiteni Sandy e dëgjoi.

“Më vjen shumë keq që dje ishte një ditë kaq stresuese për ju”, tha Aesha.

“Thjesht u ndjeva se të zhgënjeva sepse kjo është gjëja e fundit që doja të bëja,” u përgjigj Bri.

Aesha vazhdoi, “Sinqerisht, ishte dita e parë e një varke të re. Ishte pas shfaqjes së mbretit, gjithçka ishte kudo dhe do të gjesh vendin tënd, – i tha shefi i zierjes Bri. “Ne do të përmirësohemi çdo ditë. Sot do të jeni të mrekullueshëm. Faleminderit për punën tuaj të palodhur, e vlerësoj shumë.”

Pasi Bri u largua nga dhoma, kapiteni Sandy ndau mendimet e saj mbi aftësitë menaxheriale të Aeshës.

“Ishte shumë mirë,” i tha ajo Aeshës.

Nga ana e saj, ylli i realitetit televiziv donte gjithashtu të “ngrejë” ekuipazhin e saj.

“E dini sa njerëz nuk janë në dijeni për këtë?” pyeti Sandy.

Sandy ka kujtime pozitive për të gjitha ushqimet e saj kryesore

Është një dremitje delikate, ndoshta, për ushqimet e shumta kryesore që janë hedhur në Below Deck Med që nga shkarkimi i Hannah Ferrier në sezonin 5. Ato përfshijnë Katie Flood, Bugsy Drake dhe Tumi Mhlongo.

Sandy foli shumë për të gjitha ushqimet kryesore që ka pasur në një paraqitje në Watch What Happens Live nga tetori 2023. Ajo tha: “Unë do të punoja me secilin prej tyre [again]madje edhe Hana.”

Por sezoni sapo ka nisur dhe Aesha ka të ngjarë të sfidohet sërish nga ekipi i saj.

Merreni të hënat mesdhetare poshtë kuvertës në 9/8c në Bravo.