Kapiteni Sandy thotë se kapiteni Lee nuk ka qenë kurrë mbështetës

Klea

Kapiteni Sandy thotë se kapiteni Lee nuk ka qenë kurrë mbështetës

Është koha për një raund tjetër të përkuljes së kapitenit. Poshtë Deck fansat do ta njohin atë Kapiten Lee Rosbach shpesh komenton mbi ngjarjet në bord Kapiteni Sandy Yawn’s anije gjatë sezonit të çarterit. Asnjëherë nuk ndihmoi që kapiteni Sandy ndërhyri për Lee ndërsa ai ishte në pushim mjekësor në Sezonin 10 të Below Deck.

Në fakt, në vend që të ndihmonte marrëdhënien e tyre profesionale, shkarkimi i një anëtari të ekuipazhit nga Sandy pa e informuar Lee e futi atë në ujë të nxehtë me Stud of the Sea. Ai e thirri atë, pa nevojë, në rrjetet sociale. Dhe pjesa tjetër është histori.

Por ngjarjet e sezonit të fundit të Below Deck Mediterranean bënë që Lee të komentonte sërish për stilin e menaxhimit të Sandy.

Sandy mendon se Lee “është një burrë në botën e një burri”

Incidenti në fjalë ishte verifikimi i dobët i certifikatave të Bosun Ruan Irving. Nëse menaxhmenti ishte fajtor për moskontrollimin e dyfishtë të dokumenteve të tij përpara se të fillonte shfaqjen, është një temë polarizuese midis shikuesve, Kapiteni Lee sugjeron se Sandy ishte fajtor. E rëndë. mbuloi grindjen në një artikull të fundit.

“Siç kam thënë në të kaluarën, i vetmi person që është përgjegjës për gjithçka që ndodh në atë anije është kapiteni,” tha ai gjatë një episodi të podcast-it të tij Salty with Captain Lee. “Mirë, keq, e drejtë, e gabuar, nuk bën ndonjë ndryshim të madh. Kapiteni është përgjegjës.”

“Kapiteni Lee që nga dita e parë nuk më ka mbështetur kurrë”, tha kapiteni Sandy për TV Insider kur iu kërkua të përgjigjej. “Unë mendoj se ai është një burrë në botën e një burri që nuk i pëlqen një grua të jetë kapitene, për të qenë i sinqertë.”

Pra, ndoshta kjo është një çështje kapiten-shpjeguese. Dhe sigurisht, kapiteni Lee nuk ishte specifik për atë që Sandy duhet të kishte bërë në lidhje me Ruan. Ata janë në një reality show televiziv. Një pjesë e marrëveshjes është që prodhimi të bëjë punësimin, dhe Lee tha se ata “e hodhën topin”.

Pavarësisht, Sandy është e sigurt në aftësitë e saj. Më tej, ajo vuri në dyshim se Lee mendon se ai është fundi i gjithçkaje kur bëhet fjalë për jahtin.

“Në industrinë time, ndihem krenare për atë që bëj,” komentoi ajo. “Punoj shumë për të arritur në krye. Nëse ai nuk më mbështet dhe më kritikon gjithmonë sepse është kapiteni i të gjithë kapitenëve, gjë që nuk është kështu, atëherë çfarë mund të bëj? I uroj atij mirë. Fat i mirë në jetën tuaj. Të kesh një jetë të mrekullueshme. Ai nuk rëndon mbi kapitenin tim. Ai nuk është kapiteni i të gjithë kapitenëve. Roja Bregdetare e Shteteve të Bashkuara është kapiteni i të gjithë kapitenëve.”

Për më tepër, kapiteni Sandy vuri në dukje se Lee nuk ka punuar në Med për dekada.

Ajo shtoi, “Kam marrëdhënie të shkëlqyera me njerëzit e Mesdheut. Punoj shumë si kapiten. Ai e di që unë nuk punësoj ekuipazhin, kështu që nuk jam i sigurt pse po komenton.”

Ndoshta Lee po vuan vetëm nga FOMO. Në fund të fundit, ai është tërhequr nga Below Deck, ndërsa Sandy është ende në shfaqje.

Merreni të hënat mesdhetare poshtë kuvertës në 9/8c në Bravo.