Captain Sandy Yawn

Klea

Kapiteni Sandy shkon BALISTIK në mysafir këtë sezon në ‘Below Deck Med’

Kapiteni Sandy shkon BALISTIK në mysafir këtë sezon në ‘Below Deck Med’

Poshtë Deck Mesdheut zierjet, Kyle Viljoen dhe Xhesika Asaiderdhi ca çaj paraprak që përfshinte Kapiten Sandy Yawn gjatë paraqitjes së tyre të përbashkët në Shikoni Çfarë ndodh drejtpërdrejt natën e së hënës.

Kyle Viljoen

Kyle dhe Xhesika po bisedonin me Andy Cohen në lidhje me dramën që po shpaloset aktualisht në emision, kur drejtuesi e shtyu dyshen të kuptonin se si kapitenët ndërveprojnë me të ftuarit charter.

Andy Cohen pyeti – “Cili është më i zemëruari që keni parë ndonjëherë një kapiten të marrë në një mysafir charter?”

Andy Cohen

Yjet e Bravo menduan rreth pyetjes për një moment më parë Kyle ngacmoi – “Nuk jap shumë, por kjo është hera e parë që kam parë ndonjëherë një kapiten në karrierën time të mërzitet shumë.”

Andy Coheni cili ishte qartë i intriguar, pyeti – “Vërtet? Ranor mërzitet super?”

Kyle Viljoen

Kyle përsëriti – “Shumë i mërzitur. Në një të ftuar, “duke nxitur një “oooh” kolektive nga audienca e studios live. Xhesika konfirmuar Kyle’s histori me një dremitje, por nuk ofroi ndonjë detaj shtesë.

Kapiten Sandy ka thirrur të ftuarit charter në të kaluarën për shkelje të ndryshme, duke përfshirë injorimin e protokolleve të sigurisë, pirjen e rëndë të pijeve dhe ndërveprimet e papërshtatshme me anëtarët e ekuipazhit.

Fraser Olender

Xhesika dhe Kyle zbuloi se një kukull fryrës dhe një lodër seksi ishin sendet më të pazakonta që ata kishin shpaketuar për mysafirët, por Cohen dukej i fiksuar në atë sekuencë ngjarjesh që mund të kishin shkaktuar Kapiten Sandy për të shkuar në një mysafir.

Kapiten Sandy goditi një përplasje në fillim të sezonit të çarterit të sezonit 8, kur bosun, Ruan Irving, u shfaq në punë pa dokumentet e nevojshme.

Kapiten Sandy Yawn

Në fillim të këtij muaji, “Poshtë kuvertës” alum, kapiteni Lee Rosbach, vlerësoi vendimin e saj për të hequr bosun gjatë “Poshtë Deck Med” episodi premierë.

Kapiten Lee trajtoi debatin e dokumentit gjatë episodit të 4 tetorit të podcast-it të tij, “Salty with Captain Lee”. Kapiten Sandy tha se e Ruanit dokumentacioni i dorëzuar ngriti disa flamuj të kuq përpara se ta largonte nga anija.

Kapiten Lee Rosbach

“Kur tërhiqeni në një port të huaj si kapiten, ju i nënshtroheni inspektimit të shtetit të flamurit – në varësi të flamurit që mbani pranë zyrës atje. Ata mund të hyjnë në bord në çdo kohë dhe të kalojnë nëpër të gjithë anijen. Jo vetëm personeli, por vetë varka. Kapiten Lee i shpjegoi bashkë-prezantuesit, Sam DeCavalcanti, në lidhje me Kapiten Sandy shprehu shqetësimet.

Kapiten Lee

Njoftoi Autoriteti Portual Ranor se një kopje e skanuar e e Ruanit Zotëruesit e jahteve përfshinë një kopje të fotografisë së një personi tjetër, pasi bosunit iu tha të angazhonte një mik për t’i dërguar atij dokumentet e kërkuara përmes postën.

“Duhet të jesh i frikshëm duke bërë shaka me mua,” Ranor tha kamerave. “Kjo është fotografia e dikujt tjetër e Ruanit certifikatë. Ky është madhor, ky është si një nivel krejt tjetër. Kjo nuk është në rregull. E gjithë anija mund të arrestohej për shkak të një anëtari të ekuipazhit.”

Kapiten Sandy Yawn

Kapiten Lee theksoi se problemi duhet të ishte zgjidhur gjatë procesit të verifikimit të prodhimit, përpara xhirimeve.

“I vetmi person që është përgjegjës për gjithçka që ndodh në atë anije është kapiteni,” tha ai. “Autoriteti Shtetëror Portual nuk jep si-t [if you are filming a show]. Kjo nuk është futja e parave në xhepin e tyre. Nuk u intereson.”

Kapiten Lee Rosbach

Poshtë Deck Mesdheut transmetohet të hënën në orën 21:00 ET në Bravo.