Kapiteni Sandy reflekton për sezonin 8 të Below Deck Med: Kyle Viljoen fajësohet për dramën

Klea

Kapiteni Sandy reflekton për sezonin 8 të Below Deck Med: Kyle Viljoen fajësohet për dramën

Me Poshtë Deck Mesdheut Sezoni 8 pasi më në fund mori fund, kishte kuptim vetëm për të Kapiten Sandy Yawn për të ndarë mendimet e saj për ekuipazhin, veçanërisht Kyle Viljoen. Siç e dinë shikuesit, Kyle ishte përgjegjës për shumë dramë gjatë këtij sezoni.

Mund të tingëllojë budallallëk të thuhet në qarqet e realitetit televiziv, por ka një gjë të tillë si shumë drama. Kyle u shfaq shumë i fortë, shumë shpejt dhe shumë shpesh. Edhe Sandy duhej të ngrihej në fytyrë dhe ta qortonte në mënyrë eksplicite se kishte filluar një bandë të tërë asgjëje.

Por me fundin e sezonit, të gjithë mund të marrin një psherëtimë të madhe lehtësimi. Sigurisht, jo shumë kohë pas përfundimit të finales, kapiteni Sandy do të shfaqej në Watch What Happens Live së bashku me Tumi Mhlongo për të ndarë disa mendime mbi atë që ndodhi – veçanërisht me Kyle.

A do të punonte sërish kapiteni Sandy me Kyle?

Gjatë paraqitjes së saj në WWHL, kapiteni Sandy luajti një lojë të quajtur “You’re Toast!” ku ajo iu përgjigj pyetjeve të djegura në copa të animuara buke. Kur një pjesë e dolli pyeti: “Cili anëtar i ekipit të brendshëm ishte më i fajshëm për të gjithë dramën?” Sandy e shikoi Tumin me vetëdije. “Epo, ne të gjithë e dimë se është Kyle,” tha ajo duke ngritur supet.

Tumi ra dakord: “Ishte Kyle. Dhe unë do të them se duke e parë përsëri, jam aq i befasuar sa në fakt nuk e pashë se çfarë po ndodhte. Për shembull, unë jam më i zhgënjyer… nuk e kuptova se sa shumë po e trazonte tenxheren.” Sandy shtoi, “Unë nuk mendoj se ai mund të ndihmojë veten. Ai është thjesht, e dini, ai është Kyle.”

Por kjo nuk ishte hera e vetme që u shfaq emri i Kyle. Kur u pyet se qëndrimi i kujt iu nënshtrua më shumë këtë sezon, Sandy nuk e kishte problem të thoshte “Kyle”. Sa i përket anëtarit të ekuipazhit me cilin nuk do të dëshironte të punonte më, Sandy hezitoi, duke thënë: “Nuk dua të them Kyle sepse më pëlqen t’u jap të gjithëve një shans. Kyle është një person i madh. Dhe ai është i penduar me siguri.”

Kjo mund të jetë gjëja më e mirë që dikush do të thotë për Kyle pas këtij sezoni.