Kapiteni Sandy i Poshtë Deck Med shqetësohet "Rrotat po bien"

Klea

Kapiteni Sandy i Poshtë Deck Med shqetësohet “Rrotat po bien”

Është vetëm charter tre në Below Deck Med dhe mosfunksionimi nga dhomat e ekuipazhit po përhapet deri në urë. Jo vetëm që shefi i kuzhinës Johnathan Shillingford po lufton në galerë, por ushqimet e dyta dhe të treta po luftojnë për një djalë.

Vetëm koha do të tregojë nëse dhe kur dikush do të heqë dorë ose do të pushohet nga puna Poshtë Deck Mesdheut.

Sandy nuk “ka nevojë për detaje” për të parë se ka një problem në Below Deck Med

Kapiten Sandy Yawn As nuk duhej të hynte në Bri Muller duke i thënë Jonos se ajo do të ishte “pasivisht agresivisht pikante” për t’u marrë me dramë për të ditur burimin e tensionit.

Sandy shkoi te një rrëfimtar për të ndarë ndjenjat e saj. “Karta e tretë. Rrotat po bien”, tha ajo. Pasi dëgjoi komentin e Bri, Sandy i kërkoi asaj të shpjegonte veten. “Do të thotë se do të zemërohem… [but] ende bëni gjënë e duhur, “tha Bri.

“A je i zemëruar?” pyeti Sandy. “Jam i mërzitur për këtë dramë të panevojshme që po ndodh dhe nuk duhet të ndodhë. Po më prek mua”, u përgjigj Bri.

Elena Dubaich po bëhet e kripur sepse Bri u lidh me Joe Bradley-n, pavarësisht se ajo i bëri të qarta qëllimet e saj. “Është në rregull, të gjithë jemi të lodhur. Ne të gjithë e përjetojmë këtë,” e ngushëlloi Sandy Bri. “Dhe ndonjëherë njerëzit do të thonë diçka me një gjuhë të mprehtë… Jeni shumë i pëlqyeshëm… Do të jeni mirë.”

Në një intervistë rrëfimi, Sandy tha: “Fakti që Bri po qan tani, unë thjesht dua të sigurohem që ajo do të jetë mirë. Nuk kam detaje. Nuk kam nevojë për detaje. Nuk është biznesi im derisa të bëhet biznesi im.”

Në prapaskenë, Ellie u përball me Bri për puthjen e saj me Joe.

“Ju jepni zero fjalë për mua. Nuk do ta prishja kurrë miqësinë time me ty për shkak të një djaloshi të rastësishëm, “tha Ellie gjatë episodit. “Ishte një lëvizje gjarpri.” “Gjëja e fundit që dua të quhem është gjarpër. Unë kurrë nuk bëj asgjë me keqdashje,” u përgjigj Bri.

Merr të hënën Below Deck Med në 9/8c në Bravo.