Kapiteni Sandy 'F*cking Mad' në Luka Brunton

Klea

Kapiteni Sandy ‘F*cking Mad’ në Luka Brunton

Të gjithë sytë ishin në zierjen e re, Lily Davison, dhe performancën e saj të dobët gjatë episodit më të fundit të Poshtë Deck Mesdheut. Përvoja e saj e mëparshme me varkë përfshinte zero dhoma lavanderi dhe ekipi i brendshëm mbeti duke tërhequr peshën e saj.

Por bosun Luka Brunton ka filluar të zbehet edhe në përgjegjësitë e tij. Bërja e një orari dhe sigurimi që ekuipazhi i tij të kishte pushime ishte një temë e përsëritur në këtë episod. Shefi merak Tumi Mhlongo mbeti duke pritur për ekipin e kuvertës në disa raste gjatë kartës. Të çarat kishin filluar të shfaqeshin dhe Kapiten Sandy Yawn mori parasysh. Sidomos kur u ngrit çështja e sigurisë.

“Kjo nuk është në rregull,” tha kapiteni Sandy për vendimet e menaxhimit të Lukës

Në episodin e 4 dhjetorit, Luka u thirr shumë herët kur jahti mbeti pa asnjë anëtar aktiv të ekipit të kuvertës në bord. Vetë bosuni ishte jashtë në tender.

“Të kemi vetëm në kuvertë? Kjo nuk është në rregull. Ne kemi nevojë për ndihmë me shërbimin. Ne gjithmonë kemi dy njerëz në kuvertë. Kjo nuk është në rregull,” reagoi Sandy pasi kuptoi se Lara Du Preez, Haleigh Gorman dhe Max Salvador po pushonin njëkohësisht.

“Është e rëndësishme të kesh të paktën dy kuvertë në bord në rast emergjence. Duhet të jem në gjendje të manovroj [and] Më duhet të ankoroj në sallë. Jo vetëm që është e sigurt, por ne kemi mysafirë në bord. Bëhet fjalë për shërbimin”, tha ajo. “Ekipi i kuvertës është atje për të mbështetur brendësinë, sepse tani gjithçka ka të bëjë me ushqimin dhe shërbimin [since] nuk ka sporte ujore. Nuk mund të kemi vetëm një person. Më duhen dy. Nuk jam i lumtur.”

Ekipi i kuvertës gjithashtu shpesh ndihmon në ngritjen e pjatave për darkë. Në rastin e këtij vakti të veçantë, Tumi dhe zierja e dytë Kyle Viljoen mbetën pa ndihmë.

Lukës, kapiteni Sandy i tha: “Nuk jam shumë i lumtur. Prioriteti është ushqimi. Ngrije Maksin. Kjo është gjëja që më bën të zemëruar. Ju duhet të përcaktoni orarin tuaj.”

Planifikimi i dobët i Lukës bëri që i gjithë ekipi i tij “nuk i mori pushimet” dhe ishte i rraskapitur deri në fund të ditës.

“Kur Tumi thirri dhe thirri, ekuipazhi i kuvertës duhej të përgjigjej. Jam çmendur,” vazhdoi ajo. Luka më mirë kthehu shpejt.

Merr “Blow Deck Mediterranean”, të hënën në 9/8c në Bravo.