Kapiteni Sandy 'Bummed' Midis Below Deck Med Cast Shakeup

Klea

Kapiteni Sandy 'Bummed' Midis Below Deck Med Cast Shakeup

Poshtë Deck Mesdheut është kthyer, me zonjën e parë, Kapiten Sandy Yawn sigurisht. Ajo është bërë fytyra e spinoff-it Below Deck, me një rotacion anëtarësh të ekuipazhit të zgjedhur nga produksioni për të shkaktuar të gjitha llojet e dramës.

Sezoni i kaluar ishte i pakëndshëm në këtë front. Trifecta e shefit të zierjes Tumi Mhlongo dhe anëtarëve të saj konkurrues të stafit të brendshëm lanë gjurmë në historinë e realitetit televiziv. Dhe për vetë Sandy me sa duket, pasi Bravolebrity pranon se është “i mërzitur” për mirëpritjen e një ekipi krejtësisht të ri për Sezonin 9.

Sandy “gjithmonë dëshiron që ekuipazhi” të kthehet

Kapiteni Sandy i tha ekskluzivisht E! Lajmet ajo ishte e emocionuar që Aesha Scott me origjinë nga Zelanda e Re po kthehej si shefe merak. Dhe ajo shpresonte për më shumë ekuipazh të përsëritur.

“Unë gjithmonë dua që ekuipazhi të kthehet,” shpjegoi kapiteni Sandy. “Ju e kaloni atë kohë me ta, ju jeni të lidhur. Dhe pastaj shoh se çfarë ngatërresash janë ata në TV dhe mendoj, 'do t'i ktheja përsëri', sepse ju garantoj se po shikojnë veten dhe po mësojnë se çfarë nuk duhet të bëjnë.”

Kasti i Sezonit 8 ka munguar shumë. Sandy i quajti Tumi, Kyle Viljoen dhe Natalya Scudder si ata që ajo shpresonte të ktheheshin. Megjithatë, ndoshta kapiteni nuk do të dëshironte toksicitetin që erdhi me personat e tyre konkurrues.

Banori i Floridës arrin të mbajë lidhje me Tumi dhe Kyle.

“Nuk i kam parë mesazhet e mia kohët e fundit, por pashë Tumi në Vegas [at BravoCon]”, zbuloi Sandy. “Kyle, po ne të gjithë kemi qëndruar në kontakt. Ne të gjithë kemi jetën tonë, kështu që të gjithë jemi në shtete të ndryshme ose vende të ndryshme, kështu që është e vështirë të shohësh dhe të qëndrojmë të lidhur.”

Sigurisht, shikuesit e Below Deck Med mund të jenë të sigurt se ekuipazhi i ri do të sjellë grupin e tyre të konflikteve. Kapiteni Sandy, megjithatë, ishte i mbrojtur mirë nga e gjithë kjo.

“Ajo që më pëlqen në lidhje me të pasurit e drejtuesve të departamenteve është se ata i trajtojnë ato çështje. Kështu që unë nuk e kuptoj këtë. Ata janë në sjelljen e tyre më të mirë para meje, “tha ajo.

Merreni të hënat mesdhetare poshtë kuvertës në 9/8c në Bravo.