Kapiteni më ikonë Sandy Yawn Citate nga poshtë kuvertës

Klea

Kapiteni më ikonë Sandy Yawn Citate nga poshtë kuvertës

Reality show i dashur i bazuar në jahte Poshtë kuvertës është i njohur për të pasur një varkë me momente të paharrueshme dhe një linjë të citueshme. Sigurisht, shumica e citimeve më të mira në ekskluzivitetin Below Deck u thanë nga kapiteni ikonik Lee Rosbach, perlë që na solli shprehjen dhe imazhin mendor shoqërues të të qenit “më i çmendur se një pulë e mërzitur!” Megjithatë, nëse e doni apo e urreni, kapiten Sandy Yawn shpërndau gjithashtu edhe disa aeroplanë të mahnitshëm. Citimet e kapitenit Sandy nuk ishin aspak aq argëtuese (dhe grafike) sa ato të Kapiten Lee, por linjat e Sandy kanë të bëjnë më shumë me realitetin e të qenit kapiten varke.

Gjithashtu shumë fansa e duan kapitenin Sandy për aftësitë e saj strikte drejtuese, gjithashtu ka shumë shikues që nuk e pëlqejnë fare atë, duke e bërë atë një nga kapitenët më të diskutueshëm të serialit. Për shembull, Captain Sandy u shfaq në Below Deck Mediterranean dhe shikuesit e shfaqjes u ulën sapo Kapiten Sandy shkarkoi Shef Stew, Hannah Ferrier, për marrjen e ilaçeve kundër ankthit në bord pa shënimin e mjekut. Kur Sandy e la Hanën të ikte, shikuesit e Below Deck u ndanë në ata që janë pro Sandy-t dhe ata që nuk e pëlqejnë fare atë.

Megjithatë, duke qenë se të qenit kapiten çarter është një industri e dominuar nga meshkujt, kapitenët femra kanë edhe më shumë presion për të qenë të suksesshëm dhe për të udhëhequr një anije të mirë. Kapiteni Sandy është i zgjuar, kështu që ajo me siguri e di këtë, gjë që ushqehet me aftësitë e saj të rrepta drejtuese. Ne të respektojmë, Sandy! Kapiteni Lee gjithashtu parashtron ligjin, por citimet e tij më të njohura janë përgjithësisht thjesht më shumë ngjyra se ato të kapitenëve të tjerë. Le të hedhim një vështrim në disa nga citimet më të rëndësishme të kapitenit Sandy më poshtë.

“Si kapiten…”

Megjithëse kapiteni Sandy është kapiteni i dytë më i ashpër i varkës pas kapitenit Lee Rosbach, citimet e saj më ikonike janë më të pakuptimta. Fansat e Below Deck shkuan në Reddit për të vënë në dukje se kapiteni Sandy shpesh tregon se ajo duhet të bëjë këtë apo atë “si një kapiten”. Shikuesit në rrjetin Reddit përmendën në mënyrë kritike se kapiteni Sandy ishte i shpejtë për të justifikuar veprimet e saj ndonjëherë të diskutueshme duke thënë se ajo duhej të bënte gjithçka që bënte “si kapitene”. (Shkarkimi i Hanës është një shembull i shkëlqyeshëm!) Prandaj, “si kapiten…”. është një nga frazat kryesore të kapitenit Sandy.

Sidoqoftë, pa marrë parasysh mendimin tuaj për Kapiten Sandy, të qenit kapiten i jahteve çarter vjen me shumë përgjegjësi. Ne do të imagjinonim se “si kapiten”, ndonjëherë dikush duhet të bëjë gjëra për të mirën e anijes dhe ekuipazhit, edhe nëse kjo i bën ata më pak të pëlqyer.

“Ndaloni së foluri!”

Kapiteni Sandy Yawn Poshtë Deck Mesdheut

Shumë fansa e mbajnë mend kur kapiteni Sandy kërkoi që Fraser Olender “të ndalonte së foluri”. Momenti ishte aq i tensionuar saqë shikuesve u pëlqen ta përsërisin atë me zërin e tyre më të mirë të Captain Sandy në momentet kur dëshirojnë që miqtë e tyre t’i japin pak dhe të qetë. Ne ju thamë se citatet më të mira të Sandy janë më të pakuptimta se citatet e tjera të ekskluzivitetit!

Fraser u tërbua kur kapiteni Sandy i tha atij “të ndalonte së foluri”. Kapiteni shpjegoi se muret janë të hollë si letra, gjë që ndonjëherë kërkonte qetësi në anije, në mënyrë që të gjithë të mund të bënin më mirë punën e tyre. Sigurisht, kjo do të thoshte gjithashtu se ajo mund të dëgjonte çdo fjalë që ata thoshin kur ankoheshin për të. Po!

Megjithatë, për t’i kërkuar falje për fjalët e saj të ashpra ndaj Fraserit, kapiteni Sandy organizoi një ditë argëtuese për ndërtimin e ekipit duke luajtur volejboll dhe gjithashtu u zotua të godiste Fraser. Kjo tregon se ajo nuk është gjithmonë aq e fortë sa mund të duket.

“Në vitet e mia të përvojës…”

Një gjë në lidhje me kapitenin Sandy, ajo do t’ju kujtojë se e di se çfarë shaka po bën. Siç duhet, mbretëreshë! Ashtu si ajo tenton të shpjegojë veprimet e saj duke thënë se po e bën këtë “si një kapiten”, Kapiteni Sandy ka më shumë se 25 vjet përvojë si kapitene me qira jahtesh dhe asaj i pëlqen ta sjellë atë.

Megjithatë, ne nuk e fajësojmë atë aspak. Sidomos meqenëse njerëzit nuk e miratojnë aq shumë kur ajo thjesht përpiqet të drejtojë një anije të ngushtë, ne e kuptojmë plotësisht pse ajo do të dëshironte t’u kujtonte njerëzve se ka qenë në këtë lojë prej vitesh. Gjithashtu, shumë shpejt, a do ta gjykonin njerëzit po aq ashpërsinë e saj nëse ajo do të ishte një kapiten mashkull? E veshtire per tu thene…