Kapiteni Lee Rosbach do të nisë Podcast-in "No Holds Barred".

Klea

Kapiteni Lee Rosbach do të nisë Podcast-in “No Holds Barred”.

Kapiten Lee Rosbach ka qenë dhe do të jetë gjithmonë Studimi i Detit i Bravo-s. Por Lee duhej të bënte një pushim nga komandimi i anijeve ujore dhe të përqendrohej në shëndetin e tij.

Fansat ishin mjaft të zëshëm për kapiten Lee duke bërë një pauzë nga Below Deck, por kjo pushim e lejon atë të fokusohet në sipërmarrje të tjera. Ai aktualisht ka një koncert të ri me Kate Chastain të quajtur Couch Talk With Captain Lee dhe Kate. Është pikërisht ajo që i duhet shikuesve pa stres dhe të qeshura pa pasoja.

Tani Lee zbulon mundësinë e tij të fundit – e keni marrë me mend, një podcast. Salty me kapiten Lee po vjen i nxehtë dhe People ka lugën.

Pak ëmbëlsi, pak kripë

Fansat e kapitenit Lee gëzohen – jo vetëm që e keni përsëri në Bravo me Kate, por ai gjithashtu po lançon podcast-in e tij. Sinqerisht, me siguri do ta dëgjoj këtë. Ja përshkrimi:

“Në çdo episod, ai lundron në një udhëtim emocionues nëpër oqeanin e gjerë të kulturës pop dhe thashethemeve të realitetit televiziv. Me sharmin e tij të veçantë dhe zgjuarsinë e pakuptimtë, kapiteni famëkeq i çuditshëm dhe bashkë-mikpritësi i tij, Sam DeCavalcanti, së bashku me një gamë të gjerë të ftuarish, do t’i ndihmojnë dëgjuesit të lundrojnë në titujt më të fundit, çajin më të nxehtë dhe skupën e prapaskenës. nga Below Deck dhe bota e argëtimit. Nuk kërkohet jelek shpëtimi.”

Traileri sapo u publikua dhe Lee prezanton veten dhe bashkë-prezantuesin e tij para dëgjuesve. “Kapiten Lee këtu dhe emri i podcast-it tonë është i kripur për arsye të dukshme, veçanërisht për ata prej jush që më njohin mua, për ata që nuk më njohin, do ta kuptoni së shpejti. Dhe ky është gjithashtu ndihmësi im i besueshëm dhe ndihmësi personal, Sam, i cili është këtu për të më mbajtur në tokë ose për të bërë një përpjekje të dobët për një gjë të tillë.”

Tani ju e dini se Sam ka të gjithë pisllëkun. Lee shtoi se ata do të kenë të ftuar, por vetëm “nëse më pëlqejnë”. Sam tha gjithashtu se nikoqirët “do të derdhin çajin mbi Bravo dhe të gjitha marrëzitë që po ndodhin në botën e Bravos, do ta rrëzojnë atë çajnikun e mallkuar”.

Oop – më derdh një filxhan, unë jam gati. Salty With Captain Lee premierë të mërkurën, 6 shtator në çdo platformë podcast.