Kapiteni Lee Rosbach derdh çaj në grindje shpërthyese me Carl Radke!

Klea

Kapiteni Lee Rosbach derdh çaj në grindje shpërthyese me Carl Radke!

Kapiteni Lee Rosbach derdh çaj në grindje shpërthyese me Carl Radke!

Kapiten Lee Rosbach kohët e fundit adresoi fundin e miqësisë së tij me Carl Radke, duke hedhur dritë mbi pasojat e tyre dhe një telefonatë veçanërisht tronditëse.

Karl Radke

Dy Bravo yjet kishin krijuar një lidhje të ngushtë vite më parë kur Karl i besuar në Lee për udhëtimin e tij drejt maturisë. Kapiteni cili ka qenë i matur për shumë vite, i ofroi udhëzime dhe mbështetje Karl gjatë asaj kohe sfiduese.

Në sezonin aktual të Shtëpi verore, Karl anuloi fejesën e tij me bashkë-yll Lindsay Hubbard, duke e lënë të verbër.

Kapiten Lee Rosbach

Karl sugjeroi që Lindsay e kishte pikturuar në mënyrë të padrejtë si zuzar në ndarjen e tyre. Ndërkohë që shumë fansa qëndruan në krah të Lindsay, Kapiten Lee mbeti mbështetës i Karl.

Karl dhe dikur kam qenë afër” Lee tha në të tij “I kripur me kapitenin Leepodcast, sipas E! Lajme. “Unë dhashë Karl një mundësi për të qenë në podcast dhe për ta treguar ashtu siç e pa. Nëse kishte një pyetje që ai donte të hiqej, ne e hoqënim atë.

Karl Radke

“Nëse kishte diçka që ai nuk donte të përgjigjej, ne nuk e vendosnim në vend. Ishte një intervistë softball nëse e kam parë ndonjëherë. Nuk do të kisha bërë kurrë diçka për ta vënë qëllimisht Karl në vend.” Lee vërejtjet.

Kapiten Lee Rosbach

Megjithatë, situata mori një kthesë të papritur pasi ata regjistruan intervistën në BravoCon ne nentor. Lee tregoi, “Kam marrë një telefonatë, (Karl) sapo u largua, duke më akuzuar se po përpiqesha të përfitoja prej tij dhe ta vendosja në vend. Publicisti i tij ishte aty, ashtu si edhe imi, (Sam ishte atje. Unë u fryva jashtë. Nuk e di se çfarë e bëri atë të largohej nga rruga që shkoi ose pse mendoi atë që po mendonte.”

Sam DeCavalcanti, Lee's bashkëhost, kujtoi gjithashtu incidentin. “Ai e dinte mirë bisedën,” Sam vuri në dukje. “Nuk pikturoi Lindsay në një dritë të keqe, nuk e pikturoi atë në një dritë të keqe. Në fakt ishte, do të thoja, kompliment në atë kohë kur ishte një kohë shumë e ndjeshme. Ishte pothuajse si Jekyll dhe Hyde.”

Kapiten Lee Rosbach

Pavarësisht shpërthimit, Lee rënë dakord për të e Karlit kërkojnë të mos transmetohet intervista. “Ai përfundoi duke më mbyllur telefonin pasi më akuzoi se e kisha mashtruar.” Lee tha. “Zoti. Radkenuk u mashtrove kurrë nga unë.”

Duke reflektuar për marrëdhënien e tyre, Lee shprehu zhgënjimin e tij. “Mendova se kishim një marrëdhënie shumë solide duke marrë parasysh prejardhjen tonë së bashku,” tha ai. “Asnjë vepër e mirë nuk mbetet e pandëshkuar.”

Kapiten Lee Rosbach

Në shkurt 2023, Lindsay dhe Karl kishin ndarë planet për martesën e tyre në Meksikë. “U desh kaq shumë kohë që ne të bashkoheshim,” Lindsay tha në atë kohë.

“Unë nuk mendoj se ka njeri në jetën tonë që do të na lejonte të iknim me një martesë të vogël, përfshirë këtu Bravo.”

Lindsay Hubbard

Ajo shtoi, “Nëse do të martoheshim me të gjithë të ftuarit dhe miqtë tanë, kjo do të ishte një gjë, por kur po shqyrton idenë për ta filmuar atë, ka një nivel tjetër kriteresh që duhet të kontrollosh.”

Ndërsa drama vazhdon të zhvillohet, fansat mbeten të pyesin nëse ish-miqtë do të pajtohen ndonjëherë apo nëse kjo shënon fundin e marrëdhënies së tyre dikur të ngushtë.

Lindsay Hubbard

Shtëpi verore transmetohet të enjten më Bravo. Pjesa e dytë e ribashkimit do të transmetohet të enjten.