Kapiteni Lee rikthehet në trailerin e parë për serialin e krimit të vërtetë

Klea

Kapiteni Lee rikthehet në trailerin e parë për serialin e krimit të vërtetë

Ai u kthye! Kapiten Lee Rosbach po rikthehet në televizion, por këtë herë, ai nuk do të duhet të shef rreth një tufe jahtesh. Nuk ka fletë preferencash apo mysafirë të vështirë për t'u kënaqur. Në vend të kësaj, është vetëm kapiteni Lee që tregon histori për krimet që ndodhi në një varkë. Kjo përfshin liqene, lumenj, dete dhe çdo gjë që mund t'i përshtatet një varke. Shikoni trailerin për Ujërat vdekjeprurëse me kapitenin Lee.

Deadly Waters with Captain Lee

Shfaqja e re e kapitenit Lee vjen në Oxygen këtë verë me tetë episode. Ish-kapiteni i Poshtë Deck do të udhëheqë audiencën përmes historive të vërteta të krimit së bashku me intervistat me viktima dhe detektivë. Në trailer, kapiteni Lee u mburr për përvojën e tij të lundrimit me varkë, gjë që e bën atë prezantuesin e përsosur për këtë lloj shfaqjeje.

“Kam kaluar më shumë se gjysmën e jetës sime në det duke udhëtuar nëpër botë, por nuk është gjithmonë lundrimi i qetë,” tha kapiteni Lee në rimorkio.

“Uji mund të jetë një vend shumë i rrezikshëm – valët, rrymat e pandërprera dhe stuhitë e dhunshme mund të shfaqen brenda pak sekondash,” vazhdoi kapiteni Lee. “Për herë të parë, ne po ekspozojmë një kërcënim edhe më të madh se Nëna Natyrë – njerëz me një axhendë vdekjeprurëse.”

Në një episod, ju do të dëgjoni historinë e një gruaje që në mënyrë misterioze ka kaluar në liqenin e frikshëm. Traileri gjithashtu ngacmonte historitë e një varke lumi në zjarr dhe dikujt që zbuloi një trup të pajetë në një varkë. Nuk është për zemër të dobët.

Deadly Waters with Captain Lee shënon projektin e tij të parë televiziv që nga largimi nga Below Deck. Ai konfirmoi largimin e tij nga spektakli pas sezonit 10. Në atë kohë, ai këmbënguli se u pushua nga puna në vend që të dilte në pension. Tani, ai është në ujëra të reja me këtë shfaqje të re, dhe ai është gati të kënaqë të gjitha dëshirat tona të vërteta për krimin.

Deadly Waters with Captain Lee shfaqet premierë në 8/9c më 1 qershor në Oxygen.