Kapiteni Lee ofron një përditësim të trishtuar për miqësinë Carl Radke

Klea

Kapiteni Lee ofron një përditësim të trishtuar për miqësinë Carl Radke

Kapiten Lee Rosbach dhe Karl Radke u bënë miq në rrethana shumë fatkeqe. Të dy trimat kishin humbur të dashurit për shkak të varësisë. Vëllai i yllit të Summer House, Curtis, ndërroi jetë në gusht 2020. Dhe alumi Below Deck varrosi në mënyrë tragjike djalin e tij, Joshua, një vit më parë.

Lee dhe Carl u afruan në pasojat e zisë së tyre dhe të dy mbrojnë një jetë të matur. Ylli i Summer House madje i kërkoi jahtit të kryente dasmën e tij me Lindsay Hubbard përpara se dasma të anulohej në mënyrë famëkeqe në finalen e sezonit 8 të Summer House.

Fillimisht, Kapiteni Lee ishte një mik për t'u mbështetur pas ndarjes. Por çfarë është miqësia e tyre tani?

Lee tha se Carl “ka qenë mjaft i zënë”

Ylli i realitetit televiziv aktualisht është duke promovuar shfaqjen e tij të re në Oxygen të quajtur Ujërat Vdekjeprurëse. Dhe ndërsa fliste ekskluzivisht për Us Weekly, kapiteni Lee zbuloi se nuk ka folur me Carl kohët e fundit.

“Jo, nuk kam. Ai ka qenë mjaft i zënë,” u përgjigj Stud of the Sea.

Ndërkohë, Lee vazhdoi dramën nga Summer House, vetëm për të kuptuar se çfarë ndodhi në të vërtetë mes çiftit të dikurshëm të fejuar në muajt para ndarjes së tyre.

“Ka disa [Bravo shows] që kam [kept watching]. Unë mendoj Summer House sepse i njoh Carl dhe Lindsay [Hubbard] “Është njëlloj si, wow,” tha Lee për finalen e sezonit. “Nuk e pashë atë të vinte.”

Fansat e Summer House më në fund ndoqën bisedën e plotë gjatë së cilës Carl u nda me Lindsay. Ata kishin grindur gjatë gjithë sezonit për karrierën e punonjësit të rikthyer në Loverboy dhe dyshimet e Lindsay se Carl filloi ta përdorte sërish.

Kapiteni Lee e gjeti të gjithë shkëmbimin “të pakëndshëm” për ta parë këtë sezon. Ai intervistoi Carl në podcastin e tij Salty With Captain Lee menjëherë pas ndarjes, por ai episod nuk u transmetua kurrë. Ish-ylli i Below Deck dha vetëm përgjigje të fshehta se pse ishte kështu, duke sugjeruar se ishte vendimi i Carl për të tërhequr episodin.

Shiko Summer House të Enjten në 9/8c në Bravo.