Kapiteni Lee nuk pajtohet me kapitenin Sandy në Dramën e Chef

Klea

Kapiteni Lee nuk pajtohet me kapitenin Sandy në Dramën e Chef

Poshtë Deck Mesdheut Sezoni 9 filloi një dramatik me Kapiten Sandy Yawn duke pjekur në skarë një nga zierjet e saj për një problem me shefin e kuzhinës. Dhe Kapiten Lee Rosbach kishte një problem me të.

Shihni, ishte rreth mesnatës kur të ftuarit vendosën se donin disa ushqime – djathë i pjekur në skarë, nachos dhe mac dhe djathë. Kështu, një nga zierjet u përpoq të zgjonte disa herë kuzhinierin. Por shefi i kuzhinës tha se i duhej gjumi.

Gjërat po bëheshin të trazuara ndërsa zierja u përpoq të përmbushte porosinë vetë. Në pamjen paraprake për episodin e javës tjetër, Sandy shpërtheu dhe tha: “Mos e zgjo kurrë kuzhinierin”. Pra, cilat ishin mendimet e kapitenit Lee për këtë çështje?

Kapiteni Lee vendos mysafirët e tij të parët

Më 4 qershor, një fans i postoi në Twitter Kapiten Lee, duke e pyetur nëse ishte e vërtetë që njeriu nuk duhet “të mos zgjojë kurrë kuzhinierin”. Të nesërmen, Lee citoi pyetjen në Twitter dhe u përgjigj: “Nëse të ftuarit e duan dhe gjellët nuk mund ta përballojnë atë, sigurisht që ju zgjoni kuzhinierin. Pra, të përgjigjem shkurtimisht Jo nuk është e vërtetë, të paktën jo në barkën time [sic].” Pra, ja ku e kemi.

Natyrisht, vetëm për shkak se kapiteni Lee i drejton varkat e tij në një drejtim, nuk do të thotë se kjo është mënyra e vetme që ata duhet të vrapojnë. Kuptohet, përgjigja e Lee ka kuptim. Të gjithë në linjë punojnë për bakshish, kështu që, në përgjithësi, prioriteti i parë duhet të jetë mbajtja e mysafirëve të lumtur. Prandaj kapiteni Lee e hapi përgjigjen e tij me “Nëse të ftuarit e duan atë”.

Megjithatë, nuk është aq e habitshme që kapiteni Lee e gjeti veten duke mos u pajtuar me kapitenin Sandy. Të dy rrallëherë janë parë sy më sy. Kapiteni Sandy shkoi aq larg sa tha se Lee “nuk e kishte mbështetur kurrë”. Ajo pohoi më tej se Lee ishte “një burrë në botën e burrave që nuk i pëlqen që një grua të jetë kapiten, për të qenë i sinqertë”.

Below Deck Med vazhdon të hënën në 9/8c në Bravo.