Kapiteni Lee Detaje Lufta e Carl Radke që i dha fund miqësisë

Klea

Kapiteni Lee Detaje Lufta e Carl Radke që i dha fund miqësisë

Mjerisht, Kapiten Lee Rosbach dhe e Carl Radke miqësia e dikurshme e ngushtë ka humbur në det. Me sa duket, shapsi i kripur i Below Deck dhe ylli i Summer House patën një mosmarrëveshje të madhe pas ndarjes së Carl me të fejuarën Lindsay Hubbard.

“Karli dhe unë ishim të afërt,” tha kapiteni për një kohë të gjatë.

Në BravoCon në nëntor 2023, pas një interviste me Carl për podcast-in e Lee, kapiteni Lee mori një telefonatë të zemëruar nga shoku i tij duke kërkuar që ai ta hiqte atë.

Një ndryshim i papritur i zemrës

Carl regjistroi intervistën për podcast-in e Lee, Salty me Captain Lee. “I dhashë Carl-it një mundësi që … ta tregojë siç e pa”, tha Kapiteni Lee në episodin e 6 qershorit të podcast-it të tij. “Nëse kishte një pyetje që ai donte të hiqej, ne e hoqëm atë. Nëse kishte diçka që ai nuk donte të përgjigjej … ne nuk e varnim për t'u tharë. Ishte një intervistë softball nëse e kam parë ndonjëherë. Nuk do të kisha bërë kurrë diçka qëllimisht për ta vënë Carlin në vend.”

Pas regjistrimit të intervistës, Carl me sa duket kishte mendime të dyta dhe i bëri një telefonatë tronditëse mentorit të tij.

“Kam marrë një telefonatë,” tha Lee. “Ai sapo u largua, se si unë po përpiqesha të përfitoja prej tij dhe ta vendosja në vend… Unë u mahnita. Nuk e di se çfarë e bëri atë të largohej nga rruga që shkoi ose pse mendoi atë që po mendonte.”

“Ai ishte i vetëdijshëm për bisedën,” shtoi bashkëhotësi i Salty, Sam DeCavalcanti. “Ajo nuk e pikturoi Lindsay në një dritë të keqe, nuk e pikturoi atë në një dritë të keqe. Në fakt ishte … kompliment në … një kohë shumë të ndjeshme. [Carl’s behavior] ishte pothuajse si Jekyll dhe Hyde.

Kur Carl kërkoi që intervista të anulohej, kapiteni Lee u pajtua me kënaqësi. Por kthesa e papritur e shokut të tij ishte konfuze.

“Ai përfundoi duke më mbyllur telefonin pasi më akuzoi se e mashtrova”, vazhdoi Lee. “Zoti. Radke, ti nuk u mashtrove kurrë nga unë.”

Fundi i një miqësie

Kapiteni Lee dhe Carl fillimisht u lidhën për përvojën e tyre të përbashkët me varësinë dhe humbjen e një të dashur. Tifozët e Below Deck kujtojnë se Lee humbi djalin e tij të rritur, Joshua Rosbach, në vitin 2019, ndërsa Carl humbi vëllain e tij në vitin 2020. Të dy burrat ishin viktima të varësisë. Lee gjithashtu mentoroi Carl-in gjatë udhëtimit të tij të mëvonshëm të maturisë dhe duhej të kryente dasmën e Carl dhe Lindsay.

Kapiteni vajtoi humbjen e papritur dhe të pashpjegueshme të miqësisë së Karlit pas kaq shumë vitesh. Nuk kishte kuptim, por Karli po kalonte shumë. Ishte një kohë shumë stresuese dhe emocionale, dhe ai po mbante zi për humbjen e marrëdhënies së tij. Njerëzit ndonjëherë bëjnë gjëra të çuditshme kur janë në zi.

“Mendova se kishim një marrëdhënie shumë solide duke marrë parasysh prejardhjen tonë së bashku,” tha ai. “[But] asnjë vepër e mirë nuk mbetet e pandëshkuar.”

Të gjitha episodet e Summer House tani po transmetohen në Peacock.