Kapiteni Jason thotë se Adriana de Moura e kërkonte atë në RHOM

Klea

Kapiteni Jason thotë se Adriana de Moura e kërkonte atë në RHOM

Në BravoCon të këtij viti, të gjithë dëgjuam se si Adriana de Moura nga Amvise të vërteta të Majamit kishte një lidhje jetëshkurtër me Below Deck Down Under stud Kapiten Jason Chambers. Etja ishte e vërtetë dhe Adriana pretendoi se ia doli me “Captain Cutie”.

Adriana shpjegoi, “Pra, disa muaj më parë ai erdhi në Miami – ai kishte një punë charter në Miami – dhe më pas ai po dërgonte DM, u lidhëm, pastaj i dhashë numrin tim. [and] ai erdhi për darkë.”

Tani, kapiteni Jason po tregon anën e tij të historisë. Ai foli me TooFab për përvojën e tij me Adrianën dhe konfirmoi se ata të dy u puthën. Por, nuk ishte aq romantike sa mund të kishim menduar më parë. Ai gjithashtu zbuloi se Adriana u përpoq ta detyronte atë të bënte një film në RHOM.

Eja ndjeje nxitimin, kapiten

Kur bisedoi për përplasjen e tij me Adrianën, Jason tha se gjërat ishin shumë më platonike sesa ajo që tha Adriana në BravoCon.

“Po, isha në Miami. Unë dola jashtë”, tha kapiteni Jason për median. “Adriana disi insinuatoi që po vij në shfaqjen e Shtëpisë së Majamit, nuk jam unë, nuk doja ta bëja.”

Jason vazhdoi, “Pra, ne arritëm. Ne patëm një darkë. Ishte bukur, ishte mirë, ishte shumë platonike. Dhe po, kishte një puthje natën e mirë për të thënë lamtumirë, dhe kjo ishte për të.”

Kjo tingëllon paksa ndryshe nga historia që tregoi Adriana, ku ajo bëri të duket sikur të dy po flisnin plotësisht me njëri-tjetrin. Jason tha, “Unë mendoj se kishte shumë më tepër insinuate për të krijuar një dramë të vogël nga ana tjetër.”

Me këtë thënë, nuk është se “Captain Cutie” nuk është në kërkim të romancës. Ai thjesht nuk po e kërkon me një tjetër Bravolebrity dhe as nuk po kërkon të shfaqet në një tjetër reality show. Ai tha se mes të qenit baba dhe të qenit jaht, jeta e tij ndoshta nuk do të përputhej mirë me një tjetër yll të realitetit.

“Përpjekja për të gjetur dikë tjetër që të përshtatet në statusin tim të marrëdhënies është shumë e vështirë, kështu që definitivisht nuk do të gjej dikë në Amerikë, sepse unë jetoj në një botë tjetër këtu”, tha Jason. “Unë nuk mendoj se do të përshtatem me dikë që është mjaft i zënë në Amerikë duke bërë anën e realitetit të gjërave.”