Kapiteni Jason Chambers thotë se takimi është 'shumë i vështirë'

Klea

Kapiteni Jason Chambers thotë se takimi është ‘shumë i vështirë’

Poshtë kapitenit të Deck Down Under Jason Chambers mund të jetë një nga bosët më të dashur të jahteve të shfaqjes së të gjitha kohërave. Jo vetëm që është i pashëm, por Jason është gjithashtu një shef i arsyeshëm që bën gjënë e duhur. Ai dhe Aesha Scott janë me të vërtetë një ekip i ëndrrave të Below Deck dhe Bravo nuk duhet t’i riformojë kurrë.

Jason Chambers është gjithashtu një nga yjet më të njohur të Below Deck ndonjëherë. Të gjithë janë të dashuruar me Jason dhe ai e trajton atë me hir. Jason kohët e fundit bisedoi me Us Weekly për jetën e tij në takim dhe se si të jesh i dashur është vetëm gjysma e betejës.

Problemet romantike të Jason Chambers

Mark Rogers/Bravo nëpërmjet Getty Images

Jason shpjegoi se ai nuk gjen shumë kohë për të dalë mes jetës së tij në jaht dhe të qenit bashkë-prind i vajzës së tij shtatëvjeçare. Ai shpreson ta ndryshojë atë në vitin 2024, tani që vajza e tij po rritet, dhe Jason e kupton se po ashtu është. “Po e lë të ndodhë në mënyrë organike. Unë nuk jam atje jashtë takim. Nuk kam kohë për takim,” shpjegoi kapiteni. “Nëse shfaqet diçka, shfaqet diçka. Shpresojmë që të shfaqet së shpejti.”

Kapiteni Jason gjithashtu nuk po e refuzon idenë e një udhëtimi me varkë në të ardhmen e tij, por ai ka një qasje të pjekur ndaj saj. “Nëse do të kesh një romancë me varkë, duhet të kuptosh se duhet të heqësh prapanicën. Mos u kap në galerë. Mos u kapni duke smooching këtu. Bëni punën tuaj, ruani romancën tuaj kur dilni dhe ka një kohë dhe një vend. Kjo është pjekuria,” tha Jason. Ai bëhet më tërheqës sa më shumë që flet.

Ai e barazon një ambient jahti me një hapësirë ​​zyre, ndaj e merr seriozisht profesionalizmin. Megjithatë, Jason nuk mund të mohojë se të afërmit natyrisht të çojnë në marrëdhënie të lulëzuar. “Ju nuk hyni në dhomën e dhomës dhe nuk e humbni kohën tuaj duke fjetur atje kur duhet të prezantoni diçka në PowerPoint,” tha Jason. “Nuk mund të shkojmë në shtëpi. Nuk mendoj se mund ta përjashtoni sepse a nuk kemi nevojë të gjithëve për pak dashuri? Të gjithë kemi nevojë për pak romancë.” Bëjeni Jason Chambers Bachelor-in e ardhshëm – me siguri ka shumë gra të kualifikuara që do të mund të takoheshin me të.