Kapiteni Jason Chambers përgjigjet pas tronditjes poshtë Deck Down Under

Klea

Kapiteni Jason Chambers përgjigjet pas tronditjes poshtë Deck Down Under

Poshtë Deck Down Under transmetuan dy episode jashtëzakonisht tronditëse këtë javë. Në to kishte shkelje të qarta të anëtarëve të ekuipazhit nga jo një, por dy nga aktorët. Ata u pushuan nga puna sapo u kuptua sjellja e tyre Kapiten Jason Chambers’ vëmendje. Tani, vetë burri ka hyrë në mediat sociale për të adresuar episodet, së bashku me incidentet, dhe falënderoi prodhimin për ndërhyrjen.

Çfarë mendon kapiteni Jason për atë që ndodhi në Below Deck Down Under?

“Jam i sigurt që po i përtypni Episodet 6 dhe 7, siç jam unë”, tha Jason në Instagram. “Kam pasur një vërshim mesazhesh gjatë 24 orëve të fundit nga njerëz në situata të ngjashme, disa jo aq me fat për rezultatin, kështu që zemra ime është me ta.

“Unë do të doja të falënderoja ekipin e prodhimit që theu murin e katërt dhe u fut, më pas reformoi dhe lejoi Aeshën të vinte tek unë në një mënyrë autentike dhe ne të merreshim me të ashtu siç do të merreshim si kapiten dhe ekuipazh. Nuk e di se çfarë ndodh kur ekuipazhi del jashtë. nuk më është thënë. Nëse është sjellje joadekuate, e keni parë që prodhimi në fakt do të më informonte. Por nëse një anëtar i ekuipazhit nuk ankohet për ndonjë gjë, si Adami, unë nuk do ta dija, dhe sapo Aesha ma solli në vëmendje, unë iu drejtova menjëherë. Pra, është e vërtetë, është në kohë reale.”

Jason shtoi: “Shiko, kjo ndodhi më shumë se një vit më parë, dhe përsëri do të theksoj se njerëzit e përfshirë shpresojmë të gjithë në një udhëtim më të mirë për të përmirësuar veten e tyre. Më pak urrejtje të lutem, më shumë dashuri. Por le ta dërgojmë në shtëpi dhe dije, kjo nuk është e pranueshme.”

Ndërsa shikuesit mund të mos jenë gati për të falur dhe harruar, ndoshta përqendrimi i energjive tona në dërgimin e Margot dhe Adamit të gjithë dashurinë tonë do të ishte koha e shpenzuar më mirë. Ka mjaft urrejtje në botë dhe ne mund t’i mbajmë njerëzit përgjegjës pa rënë në nivelin e tyre. Le të ndjekim shembullin e njerëzve të përfshirë. Ata kanë autoritetin më të madh për këtë çështje.

Below Deck Down Under vazhdon të hënën në 8/7c në Bravo.