Kapiteni Jason Chambers thotë se takimi është 'shumë i vështirë'

Klea

Kapiteni Jason Chambers ‘i mbingarkuar’ nga reagimi ndaj skandalit të pëlqimit të Below Deck Down Under

Kapiten Jason Chambers fitoi shumë miratim për mënyrën sesi ai i trajtoi veprimet e Luke Jones në sezonin e dytë të Poshtë Deck Down Under. Konkretisht, se si bosun u ngjit në krevat marinari të Margot Sisson lakuriq pas një nate të ekuipazhit të mbushur me alkool. Prodhimi duhej të ndërhynte, pasi ziera e tretë po flinte dhe nuk dha pëlqimin për t’u afruar.

Kapiteni Jason veproi me shpejtësi, por me qetësi. Luka u hoq nga barka për natën dhe u qëllua të nesërmen. Jason u sigurua që të kontaktonte me Margot për t’u siguruar që ajo ishte e rehatshme. Dhe kur komentet e dyshimta nga zierja e dytë Laura Bileskaline e bënë atë të pakëndshme, ajo u pushua gjithashtu nga puna.

Por në prapaskenë, kapiteni ka marrë një vërshim mbështetjeje dhe vlerësimi për mënyrën se si u soll me ekipin e tij.

Jason “duhej të ngrihej si kapiten”

Us Weekly kohët e fundit kurorëzoi Below Deck Down Under kapiten një Guardian në publikimin e saj Reality Stars of the Year.

“Sinqerisht kalova orë e orë çdo ditë duke iu përgjigjur njerëzve sepse kishte shumë që kishin një histori për të treguar. [after watching the episode]. Po mundohem të bëj sa më shumë që të mundem. Ka shumë gjëra që po ndodhin atje dhe kjo në fakt nxori në dritë një ferr të madh. Sasia e reagimeve që më erdhën – jam shumë i mbingarkuar, “tha Jason.

Në fund të fundit, prodhimi u përball me situatën e menjëhershme. Por ishte Jason ai që u sigurua që hapësira të ishte e qetë dhe respektuese, për hir të Margot.

“Natyrisht që nuk do të jem në gjendje të bëj atë që bëj pa ekipin tim rreth meje. Ajo që bëjmë ne – dhe padyshim ajo që bën produksioni prapa skenave – më mahnit gjithmonë. Ka kaq shumë punë [that] shkon në të,” shpjegoi ai. “Si kapiten jahti, e di se çfarë është logjistika dhe e bëj shumë këtë. Por të shohësh në të vërtetë produksionin të shkojë prapa skenave duke më lejuar të bëj punën time dhe të mos ndërhyj me mua, është mjaft e mahnitshme. Kjo shfaqje ka mbi një dekadë [on air] tani dhe ata vërtet tregojnë se si ne operojmë një varkë dhe ekuipazh.”

Ishte një dukuri e paprecedentë në të gjithë ekskluzivitetin. Por kapiteni Jason kishte një intuitë të fortë se çfarë të bënte. Ai thjesht nuk e parashikoi ndikimin tek fansat.

Ai tha: “Ne pamë vërtet disa momente të mëdha prekëse [during season 2] ku më duhej të ngjitesha si kapiten. Dhe nëse nuk do të kisha përvojë, ndoshta do të kisha reaguar pak më ndryshe. Por e dija se duhej të hapja me kujdes këtë dhe të merrja vendimin e duhur,” shpjegon ai. “Unë nuk mendoja se do të kishte aq shumë ndikim sa ajo që kishte në atë kohë.”

Perceptimi i kapitenit dhe stili i tij i menaxhimit ka ndryshuar. Ndërsa në sezonin 1, fansat e gjetën atë “shumë miqësor”, tani ndihet më shumë si ndjeshmëria shumë e nevojshme.

“Unë mendoj për durimin dhe ndjeshmërinë time dhe mënyrën se si sillem [has come through]. [It] u pyet në sezonin 1 pak për mua që isha shumë miqësor dhe gjithçka, por kjo është mënyra se si operoj, “tha ai. “Këta njerëz janë miqtë e mi. Unë punoj me ta 24/7 në të njëjtin ambient. Unë jam një baba, një vëlla dhe një mik.”

Pjesëmarrja e tij në shfaqje “ka hapur vërtetë një derë për shumë njerëz”.

“Mendoj se kjo shfaqje po nxjerr në pah [so many fans]. Unë po flas me shumë njerëz që burrat dhe të dashurit e tyre po shohin vetëm shfaqjen Below Deck Down Under, “shtoi kapiteni Jason. “Ata nuk ishin në ekskluzivitet më parë. Kështu që unë do të takohem vërtet [these viewers] kur dal dhe ata po e shikojnë shfaqjen dhe po shijojnë aspektin e lidershipit të tij pa qenë shumë egoistë.”

Ky është një dallim i rëndësishëm nga disa nga kapitenët e tjerë në ekskluzivitet. Ndoshta një përulësi dhe argëtim i mirë i modës së vjetër është mënyra për të fituar shikues.