Kapitenët poshtë kuvertës së Bravo i bëjnë homazhe kapitenit Lee Rosbach

Klea

Kapitenët poshtë kuvertës së Bravo i bëjnë homazhe kapitenit Lee Rosbach

Me kalimin e viteve, të Poshtë kuvertës ekskluziviteti është bërë një nga hitet më të mëdha të Bravo. Sezoni 1 u shfaq premierë më 1 korrik 2013, me Kapiten Lee Rosbach në krye. Mbi dhjetë vjet më vonë, nuk ka shenja të ngadalësimit të ekskluzivitetit. Below Deck Mediterranean përfundoi sezonin e tij të tetë në fillim të këtij viti. Below Deck Sailing Yacht pritet të rikthehet me sezonin e tij të pestë më vonë këtë vit. Bravo ka garantuar se ka një furnizim gjatë gjithë vitit të dramës në det të thellë.

Ndërsa jahtet në Below Deck vijnë e shkojnë, kapitenët janë ngjitësi që i mban ekskluzivitetet së bashku. Nga kapiteni Glenn Shephard në jahtin e lundrimit poshtë kuvertës te kapiteni Jason Chambers në Below Deck Down Under, të gjithë ata sjellin një stil unik udhëheqjeje në shfaqje. Bravo së fundmi i mblodhi të gjithë ata për një bisedë për të reflektuar mbi trashëgiminë e shfaqjes dhe mënyrën sesi Captain Lee hodhi themelet për suksesin e tyre në TV realitet.

OG i 7 deteve

Një gjë e përbashkët e të gjithë kapitenëve është se të gjithë u penguan në karrierën e jahteve. Për kapitenin Sandy Yawn, puna e saj e parë në një varkë përkoi me udhëtimin e saj të maturisë. Kjo i dha asaj një mënyrë për të fituar para kur ajo ishte praktikisht e papunë. Kapiteni Lee tha se ai papritmas u përfundua në industrinë e varkave sepse kishte nevojë për para. Ai pa një postim pune për të punuar në një varkë që nuk kërkonte përvojë. Pjesa tjetër është histori.

Pavarësisht se si u futën në jaht, të gjithë kapitenët folën për industrinë me një pasion të jashtëzakonshëm. Ata të gjithë shprehën se sa mirënjohës ishin që ekskluziviteti Below Deck i ka vënë më shumë vëmendje industrisë. Kapiteni Jason tha se dukshmëria që shfaqi krijoi ka shtuar më shumë diversitet në industri.

Në fund të fundit, të gjithë kapitenët ranë dakord që nëse nuk do të ishte për Captain Lee që do të hapte gjurmët, ekskluziviteti i Below Deck nuk do të kishte lulëzuar kurrë në atë që është sot. Ai është në thelb si Vicki Gunvalson e Below Deck. Ai është OG.

Në një moment prekës, kapiteni Kerry Titheradge i tha Lee se si ishte “i nderuar” që ishte pjesë e ekskluzivitetit të Below Deck. Ai tha se nëse nuk do të ishte Lee, asnjëri prej tyre nuk do të kishte karrierën e tij Bravo. Kjo është veçanërisht e vërtetë për Kerry, i cili është bërë zëvendësuesi me kohë të plotë të Lee.

“Askush nga ne nuk do të ishte këtu nëse nuk do ta bënit shfaqjen të suksesshme, nëse nuk do të punonit me grupin e prodhimit, nëse nuk do të gjenit mënyra për t'i bërë gjërat të funksionojnë,” vuri në dukje Kerry.

Ai vazhdoi, “Thjesht për të parë se për çfarë është rritur, ai është shndërruar nga një shfaqje që të gjithë po e ndiqnin, dhe nga kjo është rritur në një shfaqje shumë të njohur, dhe më pas, nga ajo platformë, njerëz të ndryshëm janë në gjendje të ndihmojnë njerëzit e tjerë në jeton.”

Sigurisht, Kapiteni Lee është një akt klasi dhe nuk donte të merrte shumë kredi. Ai vuri në dukje se kanë qenë “përpjekjet kolektive” nga të gjithë kapitenët për të ndihmuar në bërjen e shfaqjes dhe ndikimin e saj kaq mbresëlënës. Ai u tha kapitenëve të tjerë se tani, u takon atyre të vazhdojnë të mbështesin shfaqjen në epokën e tij të ardhshme.

Lee tha: “Tani ju takon juve ta vazhdoni atë. Kurre mos u dorezo. Mos u dorëzo kurrë. Ju jepni fjalën tuaj, e përmbushni atë.”

Ju mund të transmetoni të gjitha përsëritjet e ndryshme të Below Deck në Peacock.