Kapitenët e kuvertës më poshtë zbulojnë sekretet nga shfaqja

Klea

Kapitenët e kuvertës më poshtë zbulojnë sekretet nga shfaqja

Të pesë ikonat e Bravo-s Poshtë kuvertës kapitenët u ulën për “një diskutim epik” në një klip promo të Bravo të publikuar më 19 mars.

“Dëgjoni se si filloi gjithçka!” thotë zëri. “[Learn about] pjesa më e rrezikshme e krijimit të shfaqjes.” Ka kaq shumë gjëra që ndodhin prapa skenave që shikuesit nuk i mendojnë kurrë.” Epo, kjo është mendjemadhësi. Por ndoshta ata kanë një pikë. Çfarë kanë gatuar këtu?

“Ky është Bravo's Below Deck: At the Helm.”

Si filloi gjithçka

Kapiteni Lee Rosbach diskuton se si ata sapo kishin bërë punën e tyre si kapiten jahtesh përpara se të zgjidheshin për shfaqjen. “Papritur, këtu është ky reality show televiziv në të cilin jemi futur,” thotë ai.

Ndërsa pjesa tjetër e kapitenëve kaluan një proces “intervistimi, regjistrimi”, Kapiteni Lee thotë, “Unë isha thjesht një aksident i pastër. Unë isha fëmija që nuk pritej. Pra nuk bëra asnjë intervistë; Unë nuk kam bërë asnjë regjistrim. Ishte thjesht, sikur 'Ne do të xhirojmë nesër, dhe ti je kapiteni'”.

“Unë sinqerisht mendoj se isha mjaft naiv,” shton kapiteni Jason Chambers. “Pra, nuk mendoja se ishte kaq e madhe. Unë nuk jetoj në Amerikë, unë jetoj në Filipine… Më telefonuan dhe më thanë, 'A dëshiron të aplikosh për të qenë kapiten?' Dhe unë isha sikur, 'Mund të ishte koha për një ndryshim!'”

Kapiteni i vetëm femër i jahteve të Bravo-s, kapiteni Sandy Yawn, shtoi: “Jam esëll. Sponsori im thotë: 'Sandy, kur hapet një derë mundësie, ec nëpër derë, sepse gjithmonë mund të dalësh jashtë.' Dhe atëherë thashë po.”

“[Initially], nuk isha i sigurt se doja të përfshihesha”, pranoi kapiteni Glenn Shephard. “[But] Mbaj mend që i zgjata dorën [Lee and Sandy], dhe ju … thatë, 'Thjesht bëni punën tuaj dhe ji vetvetja.' … Dhe kjo është arsyeja pse unë jam ulur këtu sot, ndaj faleminderit shumë.”

Kapiteni Kerry Titheradge na thotë: “Sapo kisha kaluar një divorc dhe nuk e dija se në cilin drejtim doja të shkoja. Në fakt lashë varkat dhe po lyeja shtëpi… Kur erdhi rasti, ata thanë se do të ishte Alaska, një vend me listë kovash. Dhe unë jam si, 'E dini çfarë? Nuk ka rëndësi se çfarë ndodh. Unë do të shkoj në Alaskë!'”

Kapitenët poshtë kuvertës shkojnë prapa skenave

Kapiteni Lee kujton se u tërhoq në portin në St. Martin dhe pa ekuipazhin e madh të prodhimit që qëndronte në bankën e të akuzuarve. “Sapo dërrasa bie poshtë, ata po pushtojnë varkën,” thotë ai. “Ata po rrënojnë muret, … po shqyejnë tavanet, po instalojnë kamera [and] instalime elektrike. Askush nuk e dinte vërtet se çfarë po bënim apo çfarë të prisnim, sepse askush nuk kishte filmuar më parë në një varkë që do të lëvizte.”

Kapiteni Jason flet për kurbën e të mësuarit. “Sezoni im i parë ishte e njëjta gjë,” shton ai. “Ti mërzitesh pak.” Por në sezonin 2, ai ishte përshtatur dhe nuk kishte asnjë problem.

“Të kesh kamerat atje nuk është një punë e madhe,” pajtohet kapiteni Glenn. “Ju mësoheni me to shumë shpejt dhe thjesht i injoroni dhe vazhdoni me punën tuaj. Logjistika e hipjes dhe zbritjes së sigurt të të gjithë njerëzve të prodhimit nga varka, shumë herë në ditë, shton një element shtesë.”

Përveç kësaj, siç thekson Lee, Glenn është në një anije me vela. Ata nuk kanë stabilizues siç kanë varkat e tjera, kështu që ata “rrokullisen dhe lëkunden” gjatë gjithë kohës.

Në fund të ditës, ekuipazhi i prodhimit duhet të zbresë nga barka sepse nuk ka ku të flenë. “Nuk ke pse të shkosh në shtëpi, por nuk mund të rrish këtu”, siç thotë kënga.

Below Deck transmetohet aktualisht të hënën në 9/8c në Bravo.