Kanye West i kërkon falje në hebraisht komunitetit hebre për komentet e tij "të paqëllimta" antisemitike

Klea

Kanye West i kërkon falje në hebraisht komunitetit hebre për komentet e tij “të paqëllimta” antisemitike

Kanye West i kërkon falje në hebraisht komunitetit hebre për komentet e tij “të paqëllimta” antisemitike

Të martën herët, Kanye West i kërkoi falje komunitetit hebre për komentet e tij të fundit, të cilat ai i përshkroi si “të paqëllimta” dhe antisemite. Reperi i njohur i “All of the Lights” u shpreh në Instagram për të shprehur keqardhjen e tij, duke zgjedhur ta bëjë këtë në hebraisht.

Kanye West

e Perëndimit apology, e përkthyer nga hebraishtja, përcolli pendimin e tij: “Unë sinqerisht i kërkoj falje komunitetit hebre për çdo shpërthim të paqëllimshëm të shkaktuar nga fjalët ose veprimet e mia, nuk ishte qëllimi im të lëndoja apo mos respektoja dhe më vjen shumë keq për çdo dhimbje që mund të kem shkaktuar. ” Ai theksoi përkushtimin e tij për të mësuar nga ky incident dhe për të siguruar më shumë ndjeshmëri dhe mirëkuptim në të ardhmen.

Kanye West

Artisti 46-vjeçar, i njohur gjithashtu për markën e tij Yeezy, vuri në dukje në mesazhin e tij se kërkimi i faljes është i rëndësishëm për të dhe se ai është i përkushtuar për të bërë ndryshime dhe për të nxitur unitetin.

Kjo falje vjen pas një incidenti të fundit në Las Vegas ku Perëndimi të përfshirë në një tjetër shpërthim antisemitik. Gjatë këtij episodi, ai bëri disa deklarata të diskutueshme për Donald Trump, Jezusin dhe Adolf Hitlerin. Një video e ngjarjes, e siguruar nga TMZ, e kapur Perëndimi duke bërë pretendime faktikisht të pasakta për popullsinë hebreje dhe duke u hedhur në shaka të ndryshme.

Kanye West

Perëndimii cili ka qenë i hapur për çrregullimin e tij bipolar, iu drejtua turmës në një mënyrë konfrontuese, duke bërë vërejtje për zgjedhjet e të pranishmëve të pasur në arsim për fëmijët e tyre dhe duke kritikuar shkollën private që ndjekin fëmijët e tij.

Kanye West

Më herët në dhjetor, Perëndimi gjithashtu parashikoi muzikë të re që përmbante më shumë tekste antisemitike. Në një ngjarje dëgjimore, ai u dëgjua duke repuar rreshta që i referoheshin menaxhmentit të tij dhe popullit hebre, ndërsa vajza e tij, North West, ishte e pranishme.

Kanye West

Në një lëvizje veçanërisht të diskutueshme, Perëndimi u pa i veshur me një kapuç të stilit KKK gjatë një interpretimi të këngëve të reja, ku ai iu drejtua sjelljes së tij të mëparshme antisemitike. Një nga repimet e tij përfshinte rreshtin: “Si jam antisemitik? Unë sapo f-kem një kurvë hebreje”, duke ndezur më tej polemika.

Kanye West

Zinxhiri i fundit i ngjarjeve shënon një tjetër kapitull të trazuar në e Perëndimit karrierën, e karakterizuar nga betejat e tij publike dhe deklaratat e diskutueshme. Falja e tij e fundit duket se është një përpjekje për të pranuar dhe korrigjuar ndikimin e veprimeve të tij në komunitetin hebre dhe më gjerë.