Kandi Burruss vazhdon të mbrojë Kenia Moore

Klea

Kandi Burruss vazhdon të mbrojë Kenia Moore

Në vazhdën e skandalit të qartë të posterit të saj të pretenduar Real Housewives of Atlanta, pezullimit të mëvonshëm dhe daljes eventuale, Kenia Moore vazhdon të ketë një mbështetës besnik në këndin e saj – ish-bashkëyll/tani-ish-mbajtës pjeshke, Kandi Burruss.

Kur u bë njoftimi i fundit se Kenia u pezullua nga RHOA, Kandi menjëherë shprehu mosmiratimin e saj për vendimin. Tani, ajo po dyfishon qëndrimin e saj. Në thelb, Kandi thotë se rrëmuja është natyra e shfaqjes, kështu që një hir duhet të shtrihet në Kenia.

Pjata Kandi në skandalin RHOA në Kenia

Kenia ishte në ujë të nxehtë pasi dyshohej se kishte shfaqur një foto të të sapoardhurit, Brittany Eady, e angazhuar në një situatë seksuale. Ishte në hapjen e sallonit në Kenia (në të cilën Brittany nuk mori pjesë) dhe u filmua për sezonin 16.

Këtë javë shpërtheu lajmi se pezullimi i Kenisë u shndërrua në një dalje përfundimtare. Kandi e mori sërish për të në një episod të fundit të podcast-it Virtual Reali-Tea të Page Six. Sipas mendimit të Kandi, Housewives gonna Housewife, pra çfarë është çështja?

Kandi filloi: “Shfaqja është e egër, apo jo? Na kanë ndodhur disa gjëra të çmendura në emisionin tonë.”

Siç e sheh Kandi, megjithëse vendosja e imazheve atje nuk ishte një lloj Kenia, ajo nuk sajoi asgjë. Plus, fotot ishin tashmë atje për t’i parë të gjithë.

Kandi vazhdoi, “Dhe shumë njerëz thonë: “Si mund ta mbështesni këtë?” Dhe unë jam sikur, në fund të ditës, ajo nuk shpiku asgjë për dikë. Tani ajo tërhoqi disa fatura të pafavorshme jashtë linje, gjë që mund të mos ketë qenë gjëja më e bukur për të bërë.”

A kanë folur Kandi dhe Kenia që nga drama?

Kenia Moore në WWHL me Andy Cohen

Burimet pretendojnë se imazhet ishin “lehtësisht të arritshme” në internet dhe pretendojnë se Brittany e kishte kërcënuar Kenian, duke përdorur fjalën “armë”, përpara ngjarjes. Produksioni mohoi se ishte kërcënuar me armë në ngjarje, apo se kishte ndonjë armë të pranishme.

Kandi ka folur me Kenian që kur e gjithë çështja u rrëzua. Në këtë situatë, nënshkrimi i thënies së saj të nënshkrimit të Kandi, “mos filloni asnjë, nuk do të jetë asnjë”.

“Kur kërcënoni ose sulmoni dikë negativisht, nuk e kontrolloni reagimin e tij. Pse duhet të përgjigjet me dashamirësi?”

Kandi shtoi se Kenia duket “OK” në dritën e gjithçkaje që ka ndodhur, por do të donte që Kandi të kishte filmuar ende me të.

“Ajo është e mërzitur që nuk mund ta mbështes atë,” tha Kandi. Epo, më vjen mirë që nuk jam, por prapë dua ta mbështes!”

Real Housewives of Atlanta është në dispozicion për t’u transmetuar në Peacock. Nuk është dhënë ende një datë premierë për sezonin 16.