Kandi Burruss shpjegon se si ajo është një ansambël 'Byself', ndërsa Shading NeNe Leakes

Klea

Kandi Burruss shpjegon se si ajo është një ansambël ‘Byself’, ndërsa Shading NeNe Leakes

Pas NeNe Leakes i përplasur Kandi Burruss Gjatë intervistës së saj dypjesëshe me Carlos King, veterineri i Real Housewives of Atlanta është përgjigjur zyrtarisht.

“Pavarësisht se çfarë mendon ajo apo kushdo për mua … unë jam duke fituar,” tha Kandi. “Unë shkoj fort ose shkoj në shtëpi për gjithçka që jam pjesë.”

“Nëse thoni se jam e mërzitshme… Unë kam vazhduar të fitoj në gjëra përpara se ajo të mendonte ndonjëherë për të qenë në TV.”

Komentet e Kandi vijnë menjëherë pasi NeNe kritikoi ish-bashkëjetorin e saj se nuk ishte mjaft argëtuese për të luajtur në ekskluzivitetin e Real Housewives. “Mendoj se Kandi nuk është emocionues. Unë thjesht nuk mendoj se kamera e do atë. Unë mendoj se kamera e do familjen e saj, por nuk mendoj se ata e duan atë”, tha ajo.

Megjithatë, sipas Kandi dhe punëve të saj të shumta, kamera e do atë dhe ka një arsye pse.

Kandi lë të kuptohet se drita e NeNe është venitur

Pavarësisht se NeNe është ylli kryesor (dhe më i paharrueshëm) i RHOA, Kandi i ka tejkaluar të gjitha OG-të e serialit. Në fakt, ajo është amviseja më jetëgjatë në historinë e ekskluzivitetit.

“Ajo që njerëzit duhet të kuptojnë, kur bëhet fjalë për TV realitet, një person nuk mund të bëjë një shfaqje,” tha Kandi. “Shumë njerëz zemërohen sepse ne kemi pasur kaq shumë specialitete [and] spin-offs… por kjo është për shkak se unë jam vetë një kast ansambli.”

“E shihni … mamanë time që është një yll, burri im, fëmijët e mi, hallat e mia,” tha ajo. “Klika Kandi Koated … Unë vij me njerëz që janë të gatshëm të marrin pjesë në jetën time dhe le të shihet nga bota.”

Kandi vazhdoi duke thënë se ajo nuk bën dot vetë shfaqje, por me ekipin e saj prodhojnë më shumë se sa duhet përmbajtje të rëndësishme.

“Unë jam mirë me të gjithë në ekipin tim që shkëlqejnë,” tha ajo. “Disa njerëz duan të shkëlqejnë vetë, dhe ky është problemi.”